2777
2789
عنوان

دیونه شدم دیگه

908 بازدید | 64 پست

بچه ها 

من مادر شوهرم هر روز صبح زنگ میزنه میگه بیا خونمون به ما سر بزن دلم واست تنگ شده،طبقه پایین اونان ما بالاییم

من خوشم نمیاد برم،اصلا بدون شوهرم که میرم شروع میکنه به فضولی و اینا که کجا رفتید کی اومد کی رفت

وقتایی که شوهرم خونه باشه اصلا زنگ نمیزنه 

هی  بهش میگم مهمون دارم کار دارم،باز فرداش دوباره زنگ میزنه

انتظار داره من مدام بدم پیشش بهش سر بزنم کاراشو انجام بدم

دیووووونم کرده

من مامان خودمو هفته ای یبار میبینم،اینو همش باید ببینم آخه؟😖

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دیوانه شدم از دستش خیلی نفهمه هر چی میپیچونمش باز زنگ میزنه

ایندفعه تو زودتر زنگ بزن بگو اون بیاد پیشت.

بعد سوال پیچش کن.🤣🤣

باید چیزی رو که دوست نداریم تحمل کنیم، تا از چیزی که برامون ارزشمنده، دفاع کنیم.👌🏻🌸
خخخخخخخخخخخخخ همینه خونه مادر شوهر نشستن دیگه منم هستم تا حاضریمو نزنم ولم نمیکنند

رفتنیم ول نمیکنه ۲ساعت اینا باید بشینم به حرفاش گوش کنم

میگم بابا کار دارم

میگع تازه عروس چه کاری داری آخه بچه اینام نداری که

یکی نیس بهش بگه این بچه ای که دادی خودش کلی کار داره که باید انجامش بدم

خخخخخخخخخخخخخ همینه خونه مادر شوهر نشستن دیگه منم هستم تا حاضریمو نزنم ولم نمیکنند

مادرشوهر من خودش از پله ها میومد بالا حاضریمو میزد , 2بار حضوری , 2بار تلفن , دوبار آیفون 😫😭

تیکر کاهش وزن تا شب یلدا 😍😍😍💪💪💪     گروه آبی : وزن شروع 75 , وزن فعلی 65 , وزن هدف 50
زنگ میزنه به خونه بعد به شوهرم به همه زنگ میزنه ببینه من کجام😐

من خونه بابام زنگ میزد میگفت رفتی دکتر?😶 , از خودش حرف درمیاورد برام 

تیکر کاهش وزن تا شب یلدا 😍😍😍💪💪💪     گروه آبی : وزن شروع 75 , وزن فعلی 65 , وزن هدف 50
خب نرو  زنگید ج نده  در زد خودتو بزن ب خواب خواسی بری بیرون اصن نگو رو نده وگرنه هی سو ...

پله هارو نمیتونه بیاد بالا میگه پام درد میکنه دستور میده من برم و اینکه هر چی بهش بی محلی کنی جواب ندی بازم میاد

اصلا از رو نمیره لامصب