2777
2789
عنوان

کیسه آب

394 بازدید | 30 پست

دوستان اگر کیسه آب بترکه نینی چقدر دیگه میتونه اون تو بمونه تا دنیا بیاد. اگه هنوز زمان زایمان طبیعی نرسیده باشه چه جوری بچه رو دنیا میارن به صورت طبیعی؟ برای سزارین چقدر زمان میشه طول داد؟

من کیسه ابم پاره شده بود چند ساعت بعد زایمان طبیعی داشتم

بودن خانم هایی که یکی دوروزم کیسه آبشون پاره شده بود ولی زایمان نکردن روز دوم با خودم بودن که زایمان طبیعی بودن

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خانومی ذهنتو از الان مشغول پاره شدن کیسه آب نکن؛ بستگی داره ک چند هفتت باشه و بتونی طبیعی زایمان بکنی یا نه؛ سزارین هم نیم ساعت بیشتر طول نمیکشه شایدم کمتر  

ᴛʜɪɴᴋ ʙɪɢ ʙʟɪᴇᴠᴇ ʙɪɢ ᴀᴄᴛ ʙɪɢ       ᴀɴᴅ ᴛʜᴇ ʀᴇsᴜʟᴛs ᴡɪʟʟ ʙᴇ ʙɪɢ                                                                          تاپـیك روزانه صلوات 🌱🌸🌱    
من کیسه ابم پاره شده بود چند ساعت بعد زایمان طبیعی داشتم بودن خانم هایی که یکی دوروزم کیسه آبشون پا ...

یعنی بچه هاشون بعد ترکیدن کیسه آب اون تو خفه نمیشن؟

آم÷ول فشار بهشون نمیزنن که بچه زود بیاد؟

فکر کنم تا 3 ساعت دوممو بیاره بچه ولی بعدش خدایی نکرده میمیره 

علامتشم اینه ترشح گرم داری  بیرنگه و خونی نیست و لباسای زیرت خیس میشه و بچه سزارین میشه 

اگر مقداری از کیسه اب سوراخ شده باشه دکترا سونو میکنن و میبینن اگه دهانه رحم هم باز شده باشه و ... بعد میگن ببینیم طبیعی میشه یا نه اما بیمارستان های خصوصی سریع سزارین میکنن

خانومی ذهنتو از الان مشغول پاره شدن کیسه آب نکن؛ بستگی داره ک چند هفتت باشه و بتونی طبیعی زایمان بکن ...

عزیزم آخه من بچه دوممه. بچه اولم تجربه ترکیدن کیسه آب دارم ولی چون سزارینی بودم سریع سر 36 هفته سزارین شدم. چون سابقه دارم میرسم الانم این اتفاق تکرار بشه. از طرفی هم دکترم میگه لگنت خوبه و میتونی طبیعی زایمان کنی.

عزیزم آخه من بچه دوممه. بچه اولم تجربه ترکیدن کیسه آب دارم ولی چون سزارینی بودم سریع سر 36 هفته سزار ...

خوب تو دستگاه نرفت عزیزم.گلم مگه میشه میگن سز بشی دیگه تا اخر سزارینی طبیعی نمیشه🤔🤔🤔

خدایا دخترمو برام نگه دار کل دارای من تو این دنیاس الهی امین.
عزیزم آخه من بچه دوممه. بچه اولم تجربه ترکیدن کیسه آب دارم ولی چون سزارینی بودم سریع سر 36 هفته سزار ...

عزیزم بچه اولتون سز بودین ب نظرم اصلااا ریسک نکن برای طبیعی؛ فک کردم زایمان اولتونه ایشاالله ک طوری نمیشه

ᴛʜɪɴᴋ ʙɪɢ ʙʟɪᴇᴠᴇ ʙɪɢ ᴀᴄᴛ ʙɪɢ       ᴀɴᴅ ᴛʜᴇ ʀᴇsᴜʟᴛs ᴡɪʟʟ ʙᴇ ʙɪɢ                                                                          تاپـیك روزانه صلوات 🌱🌸🌱    
خوب تو دستگاه نرفت عزیزم.گلم مگه میشه میگن سز بشی دیگه تا اخر سزارینی طبیعی نمیشه🤔🤔🤔

نه خداروشکر پسر من اصلا دستگاه نرفت. خوب و سالم بود. دکتر من میگه میشه طبیعی بکنی. اشکالی نداره. تازه من دوس ال بیشتر نیست که سزارین شدم.

[QUOTE=63263390]عزیزم آخه من بچه دوممه. بچه اولم تجربه ترکیدن کیسه آب دارم ولی چون سزارینی بودم سریع سر 36 هفته سزار ...[/QUOTE

نه بابا سزارین میکنن 

بعضی از دولتی ها شاید نگه دارن ولی اخرشم سزارین میشی

تلقین هم نکن معمولا پاره نمیشه مامان منم سره اولی پاره شد ولی سره دو تای بعدی نه 

اگر قندت بالا باشه احتمال پارگی میسه اب هست نترس اصلا سزارین میشی راااحت منم سزارین بودم عالیییی بود

عزیزم بچه اولتون سز بودین ب نظرم اصلااا ریسک نکن برای طبیعی؛ فک کردم زایمان اولتونه ایشاالله ک طوری ...

ممنونم. واقعا میگین؟ یعنی چه اتفاقی میفته اگه آدم طبیعی زایمان کنه بعد سز؟