2777
2789
عنوان

کیسه آب

| مشاهده متن کامل بحث + 397 بازدید | 30 پست
ممنونم. واقعا میگین؟ یعنی چه اتفاقی میفته اگه آدم طبیعی زایمان کنه بعد سز؟

مطمعنا کسانی که اولی سزارین باشه دومی هم سزارین میششه شک نکن هرطور باشه 

من تا حالا نشنیدم اولی سز و دومی طبیعی

ممنونم. واقعا میگین؟ یعنی چه اتفاقی میفته اگه آدم طبیعی زایمان کنه بعد سز؟

بله گلم کلا خطرناکه؛ ممکنه خدای نکرده رد بخیه هاتون باز بشه میگن بین زایمان طبیعی و سز حداقل باید ۱۰ سال فاصله باشه

ᴛʜɪɴᴋ ʙɪɢ ʙʟɪᴇᴠᴇ ʙɪɢ ᴀᴄᴛ ʙɪɢ       ᴀɴᴅ ᴛʜᴇ ʀᴇsᴜʟᴛs ᴡɪʟʟ ʙᴇ ʙɪɢ                                                                          تاپـیك روزانه صلوات 🌱🌸🌱    

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مطمعنا کسانی که اولی سزارین باشه دومی هم سزارین میششه شک نکن هرطور باشه  من تا حالا نشنیدم اول ...

البته تو کشورهای دیگه این کارو میکنن ولی تو ایران حق با شماست. نمیدونم چرا دکترم اطمینان میداد که میشه.

مطمعنا کسانی که اولی سزارین باشه دومی هم سزارین میششه شک نکن هرطور باشه  من تا حالا نشنیدم اول ...

درسته ولی بعضی دکترای طرفدار زایمان طبیعی پیشنهاد میدن اصلا ب عاقبته کار فکر نمیکنن؛ جاری خودم همینطور بود ولی سز کرد

ᴛʜɪɴᴋ ʙɪɢ ʙʟɪᴇᴠᴇ ʙɪɢ ᴀᴄᴛ ʙɪɢ       ᴀɴᴅ ᴛʜᴇ ʀᴇsᴜʟᴛs ᴡɪʟʟ ʙᴇ ʙɪɢ                                                                          تاپـیك روزانه صلوات 🌱🌸🌱    
من اولی ولی به بدن بستگی داره من 4 ساعت دیگش راحت راه میرفتم انگار نه انگار خیلی هم راضی بودم

منم برای بچه اولم خوب بود حالم ولی گردن درد وحشتناکی گرفتم دو سه روز بعدش.

درسته ولی بعضی دکترای طرفدار زایمان طبیعی پیشنهاد میدن اصلا ب عاقبته کار فکر نمیکنن؛ جاری خودم همینط ...

نه بابا من اینقدر میترسیدم دیدیم هیچ جا دکتر بی دلیل سزارین نمیکتت نزدیکای زایمان رنگ و روم عین گچ بود از ترس اخر به سونو رشوه دادم نویشت بچه با پا بعد به دکترمم گفتم بعد از کلی التماس و ... سزارینم کرد چون اولی بود

نه بابا من اینقدر میترسیدم دیدیم هیچ جا دکتر بی دلیل سزارین نمیکتت نزدیکای زایمان رنگ و روم عین گچ ب ...

وای عاره خیلی سخته، منم بخش طبیعی ک بستری بودم مامان بابام رفتن ب دکترم پول بدن ک سزم کنه ولی قبول نکرد همینطوری عملم کرد؛ چون کانال زایمانم ب نسبت وزن بچم  تنگ بود گف نمیزارم اذییت بشی یکی دو ساعت بخش طبیعی بودم بعدشم خداروشکر سز

منم برای بچه اولم خوب بود حالم ولی گردن درد وحشتناکی گرفتم دو سه روز بعدش.

شاید عوارض داروی بی حسی بوده میگن تا چند ساعت نباید خیلی سرتو تکون بدی و اینکه بعدش نسکافه و قهوه بخورین تا عوارض بیهوشی زودتر بره

یعنی بچه هاشون بعد ترکیدن کیسه آب اون تو خفه نمیشن؟ آم÷ول فشار بهشون نمیزنن که بچه زود بیاد؟

گفتن ی روز خونه بودیم چیزی نشد چون رحمشون باز نشد

ولی به من آمپول فشار زدن

بله گلم کلا خطرناکه؛ ممکنه خدای نکرده رد بخیه هاتون باز بشه میگن بین زایمان طبیعی و سز حداقل باید ۱۰ ...

نه عزیزم الان بعد از ۱۸ ماه بعد سز طبیعی انجام میشه ولی به درخواست خود مادر و اینکه حتما با حضور پزشک. دوست خودم ۲ سال بعد سزارین طبیعی زایمان کرد با دکتر ترکستانی و بیمارستان خاتم.

روز 1393/2/18 ساعت 9:37 صبح یه فرشته کوچولو به خدا گفت اجازه میدید برم پیش مامانم آخه خیلی وقته منتظرمه. و این طوری خدا بزرگترین نعمتش را به من و همسر عزیزم هدیه کرد و ثمره عشقمون (دختر نازمون) پا به دنیا گذاشت. الهی شکرت. خدایا نگهدار خوشبختی خانواده کوچیکمون باش.
نه عزیزم الان بعد از ۱۸ ماه بعد سز طبیعی انجام میشه ولی به درخواست خود مادر و اینکه حتما با حضور پزش ...

وای خیلی خطرناکه که؛ البته بستگی ب مقاومت بدنی خانوم هم داره و حتما حضور پزشک

نه عزیزم الان بعد از ۱۸ ماه بعد سز طبیعی انجام میشه ولی به درخواست خود مادر و اینکه حتما با حضور پزش ...

واااا اخه من که سز میخواستم دکترم گفت بچه اولت که سزارین نبوده بتونم برات بنویسم به این دلیل یز

الان قانون ها عوض شده شاید دکترها سز بکنن اختیاری ولی 2 تومن یا بیشتر رشوه میخوان

من که پارسال میخواستم سزارین کنم اینطوری بود من بهمن زایمان کردم سزارین ولی درم دراومد هیچ دکتری قبول نمیکرد همه میگفتن باید طبیعی باشی چون مشکلی نداری ولی چون دکترم اشنا بد با هزار ادا اطفار قبول کرد تازه اونم سونو قلابی دادم به بیمارستان بیمارستانمم دولتی نبود خصوصی بود تخت جمشید کرج