تا کی باید تحمل کنیم اصلا چرا تحمل کنیم بخدا اگه مادرم زنده بود همین امشب میرفتم
من اگ مادرم زنده بود اصلا بااین ادم ازدواج نمیکردم ک حالا بخوابرم، بعضیوقتا خیلی دلم از خدا میگیره از فرق گذاشتن بین بنده هاش همه چیزو باهم میده ب یکی همه چیو باهم از یکی میگیره
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
عزيزم با توجه به تحصيلات همسرت خيلي خوبه كه باهاش حرف بزني مستقيم رودر رو و بي حاشيه بگو و بزار اونم حرفاشو بزنه شايد زبون همو بلد نيستيد ببين از چه كارايي بدش مياد يه مدت باهاش راه بيا شايد كاراتو با حالت دستوري ازش مي خواي يكم خودتو لوس كن براش يه كم يه تنوعي تو زندگيت ايجاد كن حتما حلش كن اين مشكل و قبل اينكه زايمان كني فاصله هارو كم كن چون بچه كه بياد سعي ميكني وقت تو احساساتتو و.... فقط واسه بچت بزاري و اون فاصله بيشتري بگيره ازت سعي كن خونسرد باشي
عزیزم تو شرایط خیلی سخته ک جدا بشی اونم با ی بچه کوچیک اونم اگه بچه رو ازت نگیره راه حلش ب نظرم حداقل الان طلاق نیس برای زندگیت بجنگ تو این دوره و زمونه ی مرد باید باشه تا پشتت بهش گرم باشه ی زن مطلقه بین ی عالمه گرگ زندگی براش خیلی سخته باهاش حرف بزن پیش مشاور برید بخاطرش غرورتو کنار بزار ازش خواهش کن بهت توجه کنه هواتو داشته باشه مگه جز اون کسیم داری اخه؟ این رفتاراش اصلا درست نیس بگو ک اذیت میشی اگه دوست داشته باشه بلاخره ی تکونی ب خودش میده اگه همه راهها رو رفتی وخدایی نکرده تغییری نکرد بعدش نتونستی باهاش کنار بیای اونموقع ب طلاق فک کن