2777
2789
تا کی باید تحمل کنیم اصلا چرا تحمل کنیم بخدا اگه مادرم زنده بود همین امشب میرفتم

من اگ مادرم زنده بود اصلا بااین ادم ازدواج نمیکردم ک حالا بخوابرم، بعضیوقتا خیلی دلم از خدا میگیره از فرق گذاشتن بین بنده هاش همه چیزو باهم میده ب یکی همه چیو باهم از یکی میگیره 

من اگ مادرم زنده بود اصلا بااین ادم ازدواج نمیکردم ک حالا بخوابرم، بعضیوقتا خیلی دلم از خدا میگیره ا ...

منم خیلی وقتها میگم خدایا چرا؟

بخدا اگه بدونید من چه چیزهای تحمل کردم و دم نزدم و اصلا نزاشتم خونوادم بفمن بهم میگید خاک تو سرت که تحمل کردی

هما اطرافیانم فکر میکنن من خیلی باهاش خوشبختم

خدا جان شکرت

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حتی اگه بمیرم هم حرف خودشو زمین نمیزنه اگه بگه نه دیگه انجام نمیده ولی اگه یه بیگانه بهش زنگ بزنه ...

دور از جونت،باور كن انجام ندي مجبور ميشه انجام بده،حالا امتحان كن

تيكرِ  روزشماري براي مامي شدنمه،ي گلُ پسر و ي پرنسس توو يكي از همين روزا خدا ميزاره توو دامنم،الهي آمين.به دعاي تك تكتون نياز دارم عزيزانم❤️😘

عزیزم خودت ناراحت نکن بی محلی کن موقعی که نیست برای خودت غذا بپزبخوراون اومد بگو حالت بد بود نتونستی درست کنی دوبار خونه چیزی نباشه خودش میره میخره ...بعضی وقتا بزار خونه چیزی نباشه گفت چرا ناهار نداریم بگو حال نداشتم نخریدم سیاست داشته باش

ای روح نامتناهی راه برای مثبت شدن بارداریم توهمین سیکل برایم بگشا

عزيزم با توجه به تحصيلات همسرت خيلي خوبه كه باهاش حرف بزني مستقيم رودر رو و بي حاشيه بگو و بزار اونم حرفاشو بزنه شايد زبون همو بلد نيستيد ببين از چه كارايي بدش مياد يه مدت باهاش راه بيا شايد كاراتو با حالت دستوري ازش مي خواي يكم خودتو لوس كن براش يه كم يه تنوعي تو زندگيت ايجاد كن حتما حلش كن اين مشكل و قبل اينكه زايمان كني فاصله هارو كم كن چون بچه كه بياد سعي ميكني وقت تو احساساتتو و.... فقط واسه بچت بزاري و اون فاصله بيشتري بگيره ازت سعي كن خونسرد باشي 

چِشمْ کِه نیسْتْ دوُتا تیلِهِ آرامِشِع♥

عزیزم تو شرایط خیلی سخته ک جدا بشی اونم با ی بچه کوچیک اونم اگه بچه رو ازت نگیره راه حلش ب نظرم حداقل الان طلاق نیس برای زندگیت بجنگ تو این دوره و زمونه ی مرد باید باشه تا پشتت بهش گرم باشه ی زن مطلقه بین ی عالمه گرگ زندگی براش خیلی سخته باهاش حرف بزن پیش مشاور برید بخاطرش غرورتو کنار بزار ازش خواهش کن بهت توجه کنه هواتو داشته باشه مگه جز اون کسیم داری اخه؟ این رفتاراش اصلا درست نیس بگو ک اذیت میشی اگه دوست داشته باشه بلاخره ی تکونی ب خودش میده اگه همه راهها رو رفتی وخدایی نکرده تغییری نکرد بعدش نتونستی باهاش کنار بیای اونموقع ب طلاق فک کن

در کل یعنی تن پرور و بی مسئولیته همسرتون

همسر من خرید کردن و اینا رو انجام میده ولی تو خونه دست به سیاه و سفید نمیزنه تو فامیلمون میبینم هیچکس مثه شوهر من نیست پسرم رو تنهایی بزرگ کردم...

ولی دیگه کنار اومدم با قضیه

فقط 18 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
.نیست نشان زندگی تا نرسد نشان تو.اللهم عجل لولیک الفرج
اگر اینقدر بده، این بچه این وسط برای چیه؟

واللە خریت من

واسە اینە کسی ندارم گفتم بچە م همە کسم بشە

گفتم من کە نمیتونم ازش جدا بشم حداقل یە دوستی داشتە باشم یە امیدی برای زندگی

خدا جان شکرت