2777
2789

با اين شرايط طلاق وضعيتتو هزار بار بدتر ميكنه سعي كن تو خونه شوهرت عين يه هم خونه باهاش زندگي كني سقف بالا سرتو لباس تنتو غذاتو كه فراهم ميكنه اگر شرايطتش هست واسه خودتم قايمكي تا مي توني پس انداز كن

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خودم همه کارها را انجام میدم حتی خرید هم میرم

تا بهش میگم یه کاری انجام بده همش اعتراض

حالا حوصله ندارم بعدا

حالا مگه لازمه

بزار یه روز دیگه

همش از این حرفها میزنه

اصلا انگار نه انگار من باردارم و باید زیاد کار نکنم

میاد خونه میره توی اتاق درو میبنده تا موقع شام و نهار

من واقعا حالا به کسی نیاز دارم درکم کنه حالمو بپرسه کمکم کنه 

خدا جان شکرت
یا گوشی دستشه یا کتاب میخونه یا میخوابه

شوهرِ من نميره توو اتاق درو ببنده،ولي مدام يا توو گوشيه يا تلويزيون يا خواب،البته الان ي كوچولو بهتر شده.اون اوايل فاجعه اي بود براي خودش.مردا همه همينن

تيكرِ  روزشماري براي مامي شدنمه،ي گلُ پسر و ي پرنسس توو يكي از همين روزا خدا ميزاره توو دامنم،الهي آمين.به دعاي تك تكتون نياز دارم عزيزانم❤️😘
شوهرِ من نميره توو اتاق درو ببنده،ولي مدام يا توو گوشيه يا تلويزيون يا خواب،البته الان ي كوچولو بهتر ...

تحمل کردنش خیلی سخته برام

دیروز تا رفت از سوپری سر کوچه خرید کنه یه دعوا راه انداخت

خدا جان شکرت

اصلا به شوهرت سرويس نده 

تو هم بگير بخواب

غذا اينا هم نميخواد درست كني

اونقدر نكن تا بلند شه آقا

شوهر رو باید بگیری همچییین پخته بزنیش که بفهمه دنیا دست کیه  
تحمل کردنش خیلی سخته برام دیروز تا رفت از سوپری سر کوچه خرید کنه یه دعوا راه انداخت

اشكال نداره،چند بار بره عادت ميكنه،خودتو بزن به بدحالي اصلا نرو خريد،توو اين گرما با بچه ي توو شكم،چند بار كه بره از غُر زدناش كم ميشه،ياد ميگيره،از اول نبايد خريدِ بيرون رو به عهده ميگرفتي،پس چطوري ميخواد مسووليت بچه رو قبول كنه😑

تيكرِ  روزشماري براي مامي شدنمه،ي گلُ پسر و ي پرنسس توو يكي از همين روزا خدا ميزاره توو دامنم،الهي آمين.به دعاي تك تكتون نياز دارم عزيزانم❤️😘
اصلا به شوهرت سرويس نده  تو هم بگير بخواب غذا اينا هم نميخواد درست كني اونقدر نكن تا بلند شه ...

خودم چی به غذا نیاز ندارم

حالا اگه بگم مدرکش چیه تعجب میکنید

ارشد روانشناسی بالینه

بیشتر مطالعاتش خانواده درمانیه

خدا جان شکرت
خودم چی به غذا نیاز ندارم حالا اگه بگم مدرکش چیه تعجب میکنید ارشد روانشناسی بالینه بیشتر مطالعاتش ...

کوزه گر از کوزه شکسته آب میخوره، عزیزم شرایط ممم دقیقا مثل  توعه تحمل شوهرمم برام سخت شده 

اشكال نداره،چند بار بره عادت ميكنه،خودتو بزن به بدحالي اصلا نرو خريد،توو اين گرما با بچه ي توو شكم،چ ...

حتی اگه بمیرم هم حرف خودشو زمین نمیزنه

اگه بگه نه دیگه انجام نمیده

ولی اگه یه بیگانه بهش زنگ بزنه حالا بیا فلان جا کارت دارم با سر میره

خدا جان شکرت
کوزه گر از کوزه شکسته آب میخوره، عزیزم شرایط ممم دقیقا مثل  توعه تحمل شوهرمم برام سخت شده

تا کی باید تحمل کنیم

اصلا چرا تحمل کنیم

بخدا اگه مادرم زنده بود همین امشب میرفتم

خدا جان شکرت
خودم چی به غذا نیاز ندارم حالا اگه بگم مدرکش چیه تعجب میکنید ارشد روانشناسی بالینه بیشتر مطالعاتش ...

واسه خودت درست كن قبل اينكه اون بياد بخور جمع كن بعدم بگو نتونستم درست كنم يا حالم خوب نبود نتونستم برم خريد كنم

شوهر رو باید بگیری همچییین پخته بزنیش که بفهمه دنیا دست کیه