2777
2789
عنوان

دکتر سارا میرزنده دل

1375 بازدید | 6 پست

سلام. دوستان کسی تجربه سزارین با ایشونو داشته؟ توی بیمارستان محب کوثر؟ اگه کسی تجربه ای داشته میشه بگید زیر میزی میگیره یا نه؟ و اینکه سزارین انتخابی قبول میکنه اونجا انجام بده؟ 

بیمارستان محب کوثر چطوره برای سزارین؟ هزینش ؟ 

اگه چیزی میدونید ممنون میشم راهنماییم کنید. 

من هفته ی ۳۳ هستم. دکتر خودم رفته سفر.میخوام برم پیش ایشون.اصلا نمیدونم توی این هفته قبولم میکنن یا نه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام رفتید پیش خانم زنده دل؟

اصلا دكتر خوبي نيست گول تبليغاتش رو نخورين. بي مسوليت بي ادب بداخلاق . مدام هم سرش تو گوشيشه اصلا حواسش به مريض نيست...من كه بدترين خاطره زايمان برام موند

خیلی دکتر خوب و ماهیه واقعا پشیمون میشدم واقعا اگه نمی‌رفتم پیشش با اخلاق با مسئولیت همیشه دعاگوش هستم حتی2 شب یبار در داشتم زنگ زدم سریع جواب دادن من رفتم مطب گفتم میگن همش گوشی دستتونه گفت من درقبال باردار هام مسئولم اگه تو همین تایم ویزیت کسی مشکلی داشت اتفاقی افتاد چی من مسئولم چقدر بی انصافی چهار تا حسود بیان بگن سرش تو گوشیه خودتو بزاارجا اون بارداری ک با کلی استرس پشت خط منتظره کسی ک واسه حالو احوال زنگ نمیزنه  یکم انصاف خوبه 

خیلی دکتر خوب و ماهیه واقعا پشیمون میشدم واقعا اگه نمی‌رفتم پیشش با اخلاق با مسئولیت همیشه دعاگوش هس ...

گلم اون خانم باردار تو خونه نشسته و همون موقع که سوال میکنه باید جواب بگیره؟

بنده خدایی که بین ۲تا ۴ ساعت پشت در مطب روی صندلی میشینه چه گناهی کرده!

من خودم پیش ایشون رفتم و پشیمون شدم

چون تمرکزی روی شرایطم نداشتن و همش توجهشون به گوشی بود، جنین۱۴ هفته من از بین رفت. حتی برای سقط هم منو با شرایط بدم بیمارستان نیکان بستری نکردن که دردسری نشم براشون.چون منو اونجا ویزیت میکردن

رفتم صارم برای سقط،دکتر اونجا گفت توی انتخاب دکترتون دقت کنید که این مسایل پیش نیاد و اگه خدانکرده شد حداقل کمکتون باشه

حرفش حق بود

من که هیییچ وقت نمیبخشمش

درد زایمان  برای سقط جنین کشیدم و همش میر زنده دل رو نفرین کردم