2777
2789
عنوان

همه اونایی که تو تعیین جنسیت موفق بودن و موفق نبودن بیان تو لطفا

| مشاهده متن کامل بحث + 31076 بازدید | 71 پست

من یه دختر خوشکل و ناز دارم که خیلی ام دوسش دارم 

برا دومی اقدام کردم که پسر بشه 

الان باردارم 

کلاً بارداری ام با دخترم 180 درجه متفاوته 

سر دخترم از همون اول تا آخر بارداریم تهوع شدید مخصوصاً صبح داشتم ، به بوها خیلی حساس بودم ، لک بینی نداشتم ، از کباب متنفرم بودم به شدت ، میل جنسی ام بالا رفته بود ، از همون 2 ماهگی ورم داشتم 

سر این یکی اصلاً اصلاً تهوع ندارم فقط بعضی اوقات یه کم توی دلم تهوع داشتم اونم بعدازظهرها ، الان که اصلاً تهوع ندارم ، لک بینی داشتم ، عاشق کبابم ، میل جنسی ام تغییری نکرده ، اصلاً ورم ندارم ، 

ولی توی سونو ان تی و آنومالی صد در صد نگفتن که دختره ولی احتمال قوی رو به دختر دادن 

اصلاً هم ناراحت نیستم هر چی خواست خدا بخواد همون میشه 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من یه دختر خوشکل و ناز دارم که خیلی ام دوسش دارم  برا دومی اقدام کردم که پسر بشه  ...

سلام عزیزم

آره برای خواهر من هم همه چیز متفاوت بود

باورش شده بود سونو گرافی اشتباه گفته

میگفت امکان نداره

سونوگرافی خطا داره 

اما نمی دونست خواست خدا چیز دیگه ایه 

بعد زایمان لباس پسرونه هایی که خریده بود بغل میکرد و اشک می ریخت

آفرین به شما که اینقدر منطقی رفتار کردی

واقعا آفرین

خدای خوبم ، خدای مهربانم،  بارها و بارها دستم را گرفتی و نجاتم دادی؛ به حق بزرگی و عظمتت به حق پنج تن آل عبا دوباره لحظه ی شیرینِ اجابت را نصیب من بگردان؛ خدایا منتظر اون لحظه ام😢
سلام ,من رژیم دارم برا پسردار شدن ,به نظرتون معجون شیر موز رو من باید بخورم یا شوهرم ?هفته ای چند با ...

میگن باید هر دو بخورید اما بیشتر آقا

اما در کل همه چیز دست خداست نه دست این رژیم ها

خدای خوبم ، خدای مهربانم،  بارها و بارها دستم را گرفتی و نجاتم دادی؛ به حق بزرگی و عظمتت به حق پنج تن آل عبا دوباره لحظه ی شیرینِ اجابت را نصیب من بگردان؛ خدایا منتظر اون لحظه ام😢

تعیین جنسیت با مرد هست

درسته ک زن دخالت داره ولی اینک مرد چطور باشه مهمه

مثلا بابای من پسر دختر بود الان تو خونواده شوهرمم همه برادرای شوهرم دختر پسرن 

یکی از داییایه شوهرم بعد از ۳ تا دختر ی پسر گیرش اومد باز الان دختر داره یکی دیگشون بعد از ۳ تا پسر الان دختر داره راضی هم هستن

جالب اینجاست ک هیچکدوم از اونایی ک الان گفتم رژیم نگرفتن

ادمی هم دلش دختر میخواد هم پسر یکیش نباشه سخته انشالله ک خدا ب هممون هردوش رو بده و مهم ترین نکته ک باید در نظر بگیریم سالم بودنشه

ولی متاسفانه تبعیض جنسی تو فرهنگ ما زیاده بعضیا تا میفهمن دختر داری میگن عهه دختره?!!! همچین میگن انگار خودشون بچه دختر نبودن 😕 

تعیین جنسیت با مرد هست درسته ک زن دخالت داره ولی اینک مرد چطور باشه مهمه مثلا بابای من پسر دختر بو ...

آره یه جوری حرف میزنن انگار می خوان دلداری بدن 

میگن اشکال نداره خوبه بد نیست بهتره اینجوری

آدم از حرف مردم بیشتر دلش میگیره 

راستش من بچه اولم هست. واقعا از ته دل برای خودم فرقی نداره اما بخاطر شوهرم دوس دارم ی پسر داشته باشم فرقی نداره اولی یا دومی... ولی واقعا حتی دختر خیلی بهتره چراغ خونس به معنای واقعی 

راستش من بچه اولم هست. واقعا از ته دل برای خودم فرقی نداره اما بخاطر شوهرم دوس دارم ی پسر داشته باشم ...

می دونم عزیزم

دختر خیلی عزیزه

انشاالله عاقبت به خیر باشه

گاهی وقتا آدم یه چیزایی رو به خاطر دل عزیزترین کسان زندگیش می خواد

می دونم و می فهمم چی میگی

سلام عزیزم

من دختر اولم ۵سالشه

برا دومی رژیم و سونو و... مشاوره با دکتر و ماما و...

اما خواست خدا نبود.کلی شوکه شدم حتی گریه کردم اون روز که ان تی گفت دخمله تا آخر بارداری هم یهو فکرمیکردم من کجارو اشتباه کردم ... اما شوهرم کلا دختردوست بود و هست.

خلاصه زایمان کردم.یه دخمل توپولوی خوشگل.الان حدود ۳ماهشه.عاشقشیم.شوهرم که دیگه بدتر از من .دنیایی داره با دختراش و میگه همین دوتا کافیه و میذارمشون روی چشمام

اما من ته دلم پسر هم میخوام.باهمه سختی های بارداری دلم میخواد چندسال دیگه باز اقدام کنم برای پسر..

من لتروزل خورده بودم.روز ۱۲سیکلم رفتم سونو و گفت فولی بالغ داری سایزش ۲۳ بود.سریع جواب سونو رو بردم دکتر گفت همین امشب حتما اقدام.فرداصبحش دوتا آمپول زدم وشبش و فرداشبش باز هم اقدام. اما خواست و مصلحت خدا نبود.حتما حکمتی درش هست.

الا بذکر الله تطمئن القلوب
سلام عزیزم من دختر اولم ۵سالشه برا دومی رژیم و سونو و... مشاوره با دکتر و ماما و... اما خواست خدا ...

سلام

من یه دختر خوشکل و ناز دارم که خیلی ام دوسش دارم  برا دومی اقدام کردم که پسر بشه  ...

نی نی شما چی شد عزیزم؟

دختر یا پسر

سلام عزیزم من دختر اولم ۵سالشه برا دومی رژیم و سونو و... مشاوره با دکتر و ماما و... اما خواست خدا ...

سلام عزیزم

چه جالب چقدر خوب خدا رو شکر که عاشقشین

خواهر من تا چند وقت پیش داغون بود داغون

افسرده

راستش رو بخوای با چند نفر از دور و بری هاش همه با هم باردار بودن، دختر عمه ام ، عروس عمه ام ، زن برادرم ، و همسایشون و دوستش

به فاصله ی دو سه ماه از هم باردار بودن ، همشون هم یکی یه دختر داشتن همه تو تب و تاب رژیم و تقویم و ...

همگی پسردار شدن جز خواهر من 

داشت دیووونه میشه میگفت چرا من چرا قرعه به نام من شد چرا فقط مال من دختر شد 

با همه کنار اومد جز اون دوستش ، وقتی اونو با پسرش میبینه ،اصلا نمی دونم چرا تا میبینتش دست و پاشو گم میکنه زانوهاش شل میشه استرس میگیره 

دوستشم نزدیکه خونشون بهش 

یه جورایی اونم ووول ووول داره 

همش پسرم پسرم میکنه یه جورایی پز میده 

همش اونم ته دلش به سومی فکر میکنه ولی شوهر اونم میگه بسه

دوتا کافیه

خیلی حالش بد بود نمی دونی 

فشار و استرسی که روش بود روی عیچکس نبود 

چقدر باهاش مدارا کردیم از مزیت های دو تا دختر داشتن گفتیم اینکه واسه دخترها در آینده چقدر عالیه که خواهر داشته باشن

تازه یه کم روبه راه شده

اونم همون ماه لترزول خورده بود فولیکولش ۲۰ بود

روز تخمک گزاری نزدیکی داشت کلی جوشونده و رژیم و...

ولی خواست خدا چیز دیگه ای بود

اولش میگفت تقصیر لترزول بود بعد میگه نه اسپرم شوهرم کم بود ، بعد میگفت نه من عرق فراسیون خوروم دختر شد

بعد میگه نه گرم نبود رحمم، هزار تا تقصیر و عذر و بهانه می آورد و خودش رو سرزنش میکرد یا به خدا شکایت میکرد

یه وقتا که بچه تازه دنیا اومده بود میگفت یعنی میشه چشمامو ببندم باز کنم ببینم پسره ببینم همش خواب بوده

چشمامو باز کنم ببینم همش یه شوخی بوده

الان فقط میگه این آرومم میکنه که خواست و تقدیر خدا بوده برای من بهترین این بوده که خدا برام خواسته

راضی ام به رضای تو ای خدا

سلام عزیزم چه جالب چقدر خوب خدا رو شکر که عاشقشین خواهر من تا چند وقت پیش داغون بود داغون افسرده ...

دیگه از مرحله انگار بیرون اومده البته امیدوارم موقتی نباشه

دیگه انکار نمیکنه، فقط میگه تقدیر من این بوده 

خدا برای من بهترین ها رو در نظر گرفته صلاح من رو خدا بهتر می دونسته

شاید اگر پسر میشد برای من یا خودش مشکلاتی پیش می اومد

خدا صلاح منو بهتر از من میدونه

اما هنوزم امیدواره که شاید باردار بشه

اما شوهرش اصلا و ابدا و به هیچ عنوان

خدا حفظ کنه دخترای گلت رو

انشاالله که خدا یه گل پسر قسمت شما بکنه

و قسمت همه ی اونایی که منتظرن