2777
2789
عنوان

همه اونایی که تو تعیین جنسیت موفق بودن و موفق نبودن بیان تو لطفا

| مشاهده متن کامل بحث + 31075 بازدید | 71 پست

منم تو ماه یه بار نزدیکی داشتم چون مسافرت رفتیم بعد اومدیم انکار اخرین روز تخمک گذاریم بود واصلا هیچ قصدی هم نداشتیم برای تعیین جنسیت درجریانشم نبودم فقط روزهای تخمک گذاریم رو میدونستم که توهمون حوالی اقدام کن و زودترباردارشم.درعین ناباوری باهمون یه بار باردارشدم ماه ادل اقدامم بود.تز قبلش همیشه بخدا میگفتم من خودم یه دونه بودم اگرم دختر درست کردم باید دوتا دختردرست کنم مثل خودم تنها نباشه خدا یا بهم دختر نده یاهم دوتا دختردرست کنم پشت سرهم اگه شده پسرنداسته باشم سه تادخترداشته باشم.سونو تشکیل قلب رفتیم تا دوقلو شده چون ما ارث داشتیم خلاصه دوتاش دختر شدن شوهرمم عاشق دختر اینو به همه گفته بود دوتادخترهمسان .ولی نارس دنیا اومدن بعد از یک ماه پرکشیدن افسرده شدم .ببینید تو تقدیر من نبود من فهمیدم نباید اصرار تو چیزی داشت بعضی چیزا حکمتشو بعدها میفهمی خدا زودبهحرفام گوش کرد بهم داد زودم ازم گرفت.دیگه حرفی ندارم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم تو ماه یه بار نزدیکی داشتم چون مسافرت رفتیم بعد اومدیم انکار اخرین روز تخمک گذاریم بود واصلا هیچ ...

انشالله که خدا دوباره به شما نی نی های سالم و صالح بده 

حرفتون  درسته 

واقعا کار خداست

خدای خوبم ، خدای مهربانم،  بارها و بارها دستم را گرفتی و نجاتم دادی؛ به حق بزرگی و عظمتت به حق پنج تن آل عبا دوباره لحظه ی شیرینِ اجابت را نصیب من بگردان؛ خدایا منتظر اون لحظه ام😢

من 3 ماه پیش سقط داشتم قبلش دکترم گفت احتمال اینکه پسر باشه زیاده سونو هم گفت مشکوکه به پسر خیلی ناراحت بودم چون دختر دوس داشتم دعا میکردم دختر باشه بعد ک سقط شد فهمیدم نباید ناشکری میکردم هرچی خدا بخواد همون میشه نباید تو کار خدا دخالت کرد الان میخوام باز اقدام کنم فقط هم میگم خدایا یه بچه سالم بهم بده جنسیتش مهم نیست دیگه هرچی تو بخوای 

لطفا برای سلامتی تو دلیم صلوات بفرستین   
من 3 ماه پیش سقط داشتم قبلش دکترم گفت احتمال اینکه پسر باشه زیاده سونو هم گفت مشکوکه به پسر خیلی نار ...

آفرین

توکل به خدا 

خدای خوبم ، خدای مهربانم،  بارها و بارها دستم را گرفتی و نجاتم دادی؛ به حق بزرگی و عظمتت به حق پنج تن آل عبا دوباره لحظه ی شیرینِ اجابت را نصیب من بگردان؛ خدایا منتظر اون لحظه ام😢
ای داد در حسرت یه بارداری موفق موندم دلم خونه دعام کنید توروخدا به جنسیت فکر نکنید تورو خدا از خدا ب ...

انشالله که به سلامتی حامله شی و نینیت سالم‌بیاد بغلت!درکت میکنم عزیزم منم شب عید تو چهار ماهگی سقط کردم

میشه برا ارامشم و زندگیم یه صلوات بفرستین! ممنون
کیا رازیانه خوردن و پسر دار شدن؟ کیا لکه بینی داشتن و پسر دار شدن؟ کیا بعد از پریود بلافاصله ترشحا ...

من هم رازیانه میخوردم و هم لتروزول استفاده کردم و بچمم پسر شد اما متاسفانه چهارماهه سقط شد!خدا بچه سالم بده دخترو پسریش فرق نداره فقط سالم باشه

درسته حرفتون افسردگی شدید داره یه مدت سرترالین خورده بهتر شد ولی خوب نشد همش میگه چرا  اعصابم ...

اخه چرا؟بچه بچه اس دیگه از خون و گوشت خودشن دیگه!اون الان مامانه نباید چنین حسی نسبت به بچه هاش داشته باشه

[QUOTE=63878470]من هم رازیانه میخوردم و هم لتروزول استفاده کردم و بچمم پسر شد اما متاسفانه چهارماهه سقط شد!خدا بچه س ...[/

ممنون از پاسخی که دادی

همه چیز دست خداست

انشالله  خدا به راه راست هدایتش کنه

بازم ممنون عزیزم

انشالله خدا به شما فرزند سالم و صالح بدهد

دوباره باردار بشید انشالله

دوباره باردار بشید انشالله

اگه اینهمه عاشق پسر خوب بره آی وی اف چه اشکالی داره اگه خدا بخواد ای ویاف می گیره و صاحب پسر می شه نشد هم دیگه به این نتیجه می رسه تلاشش و کرده تو تقدیرس نبوده

همه و همه خواست خداست من خیلیا رو دیدم که دقیق عمل کردن برای جنسیت اما نشده فقط باید اون بخواد از قبل همه چی تو تقدیر ما نوشته شده پس جوش وغصه خوردن بی فایدست باید راضی باشیم به رضای خدا