2777
2789
عنوان

همه اونایی که تو تعیین جنسیت موفق بودن و موفق نبودن بیان تو لطفا

| مشاهده متن کامل بحث + 31075 بازدید | 71 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کیا رازیانه خوردن و پسر دار شدن؟ کیا لکه بینی داشتن و پسر دار شدن؟ کیا بعد از پریود بلافاصله ترشحا ...

رازيانه نخوردم

لك نداشتم

تخمك گذاري اقدام نكردم

خودم طبعم سرده و اصلا گرمي نخوردم 

دارو مصرف نكردم

ادم عصبي و استرسي هستم كلا

فعاليتم خيلي زياده

ماهي كه اقدام كردم ترشحم زياد بود كلا

همسرمم گرم مزاجه

يهويي باردار شدم بعدشم پسر شد خودمم تمايلم بيشتر رو دختر بود

خدا مجدد منو لایق مادر شدن دونست میشه دعا کنید فسقلیم سالم باشه  مامان یه گل پسر خوشتیپ پنج ساله هستم🥰بچه دومم رو بخاطر مشکل دیسپلازی استخوانی دو سال قبل توی ۱۸ هفته از دست دادم قسمت نبود پسرکم بمونه برام دوستاي گلم ميشه دعا كنيد همسرم کارش خوب پیش بره و زودتر اسباب کشی کنیم  ♥️ کاش منم یه روزی تاپیک بزنم بگم بالاخره صاحب خونه ششدیم  

اووو عجب تاپيكي قديميه چي شده بروز شده اين

خدا مجدد منو لایق مادر شدن دونست میشه دعا کنید فسقلیم سالم باشه  مامان یه گل پسر خوشتیپ پنج ساله هستم🥰بچه دومم رو بخاطر مشکل دیسپلازی استخوانی دو سال قبل توی ۱۸ هفته از دست دادم قسمت نبود پسرکم بمونه برام دوستاي گلم ميشه دعا كنيد همسرم کارش خوب پیش بره و زودتر اسباب کشی کنیم  ♥️ کاش منم یه روزی تاپیک بزنم بگم بالاخره صاحب خونه ششدیم  

اووو عجب تاپيكي قديميه چي شده بروز شده اين

عزیزم چه روزایی اقدام داشتی؟؟

زمانبندی خدا بی نظیر است نه هیچگاه دیر نه هیچگاه زود اندکی بردباری می طلبد و ایمان بسیار؛اما ارزش انتظار را دارد.....
عزیزم چه روزایی اقدام داشتی؟؟

گلم من روز خاصي اقدام نداشتم كلا ولي لقاحم بعد از تخمك گذاري بوده اينو دكترم بر اساس سن سونو گفت

استارتر میخوام بدونم الان اوضاع خواهرت چطوره؟ من الان دومی رو هفت ماهه باردارم ، حال و روزم مثل خواهرته ، همش فکر میکنم کجای کارم اشتباه بوده و همش حسرت میخورم که چرا آی وی اف نکردم و ... از بارداریم لذت نبردم همش غصه خوردم .میخوام بدونم الان خواهرت تونسته با این مساله کنار بیاد؟؟؟ 😔