2777
2789
عنوان

همه اونایی که تو تعیین جنسیت موفق بودن و موفق نبودن بیان تو لطفا

| مشاهده متن کامل بحث + 31075 بازدید | 71 پست

خوشحال میشم نظرات همه ی مامانایی که تو تعیین جنسیت موفق بودن و نبودن رو بشنوم

خدای خوبم ، خدای مهربانم،  بارها و بارها دستم را گرفتی و نجاتم دادی؛ به حق بزرگی و عظمتت به حق پنج تن آل عبا دوباره لحظه ی شیرینِ اجابت را نصیب من بگردان؛ خدایا منتظر اون لحظه ام😢
کیا رازیانه خوردن و پسر دار شدن؟ کیا لکه بینی داشتن و پسر دار شدن؟ کیا بعد از پریود بلافاصله ترشحا ...

من لکه بینی داشتم پسره 

استرس هم خیلی داشتم 

دو روز قبل از تخمک گزاری اقدام کردم

پسرم هدیه حضرت فاطمه تو روز شهادتشه روزی که بی بی چک مثبت شد ۱۳۹۶/۱۲/۰۱🌷

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من لکه بینی داشتم پسره  استرس هم خیلی داشتم  دو روز قبل از تخمک گزاری اقدام کردم

خیلی ممنونم ازت 

می خوام بهش ثابت کنم همه چی رژیم گرفتن و روز تخمک گزاری نیست 

خدای خوبم ، خدای مهربانم،  بارها و بارها دستم را گرفتی و نجاتم دادی؛ به حق بزرگی و عظمتت به حق پنج تن آل عبا دوباره لحظه ی شیرینِ اجابت را نصیب من بگردان؛ خدایا منتظر اون لحظه ام😢

اصلن ربطي به اينا نداره همشش خاست خداس و تمام، شوهرم با اينكه اسپرمش ضعيف بود و همه جا خونده بودم اسپرم ضعيف دختر ميشه ولي برعكس شد، اينا همش ناشكريه، يكي از فاميلامون ١٠ ساله در حسرت بچس، حالا خواهر شما نشسته گريه زا ي ميكنه برا نعمتي كه خدا براش داده؟😔

مرا قوليست با جانان كه جانان جان من باشد👪

من روز تخمک گذاریم 16 بود و من اون ماه فقط تونستم روز 12 اقدام کنم اصلا فکرشم نمیکردم اون ماه بچه دارشم ولی  بچه دار شدم وچند روز پیش رفتم سونو بچم پسر بود اصلا به این چیزا ربط نداره همه چی دست خداست

من روز تخمک گذاریم 16 بود و من اون ماه فقط تونستم روز 12 اقدام کنم اصلا فکرشم نمیکردم اون ماه بچه دا ...

سونو انومالی رفتی جنسیت رو گفتند عزیزم؟ تو سونو ان تی چیزی نگفتند؟

خدایا شکرت😍 همه ی زندگیم فدای دخترای نازم 😍     یکتا  و  رستا  😙😙😙
اصلن ربطي به اينا نداره همشش خاست خداس و تمام، شوهرم با اينكه اسپرمش ضعيف بود و همه جا خونده بودم اس ...

راست میگی انگار فقط خدای بزرگ باید بخواد

بعضی چیزا عین معجزه ست

من روز تخمک گذاریم 16 بود و من اون ماه فقط تونستم روز 12 اقدام کنم اصلا فکرشم نمیکردم اون ماه بچه دا ...

ممنون از پیامت

شاید با خوندن این چیزا بفهمه اون اشتباه نکرده 

خواست خدا بوده

ای داد در حسرت یه بارداری موفق موندم دلم خونه دعام کنید توروخدا به جنسیت فکر نکنید تورو خدا از خدا ب ...

انشالله عزیزم

خدا دامنت رو سبز کنی و نی نی سالم و صالح بیاد تو بغلت

سونو انومالی رفتی جنسیت رو گفتند عزیزم؟ تو سونو ان تی چیزی نگفتند؟

بله سونو آنومالی گفت تو سونو ان تی نگفت بهم منم نپرسیدم چون سر بچه اولم اشتباه بهم گفته بودن خودم تمایلی نداشتم بدونم

بله سونو آنومالی گفت تو سونو ان تی نگفت بهم منم نپرسیدم چون سر بچه اولم اشتباه بهم گفته بودن خودم تم ...

به سلامتی ان شاالله،بچه اولتون چی بود جنسیتش که اشتباه گرفته بودند

خدایا شکرت😍 همه ی زندگیم فدای دخترای نازم 😍     یکتا  و  رستا  😙😙😙