2777
2789

وقتی دستاشونو میمکیدن انگشتاشون تاول میزد؟

بچه م ۳ماه و نیمشه

همش در حال مکیدن مشتشه

الان دیدم نوک انگشتاش تاول زده

هر کار میکنم دستشو باز نمیکنه میخواد مشت باشه و بمکه

حالا فقط بگین طبیعیه یا نه؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اینکه بمکه طبیعی هستش اینکه دوست داره مشت باشه طبیعی هستش ولی تاول نه تا حالا ندیدم ، اوخییبی

روزی از روزها ،شبی از شب ها ،خواهم افتاد و خواهم مرد ،اما می خواهم هر چه بیشتر بروم .تا هرچه دورتر بیفتم ،تا هرچه دیرتر بیفتم ،هرچه دیرتر و دورتر بمیرم .نمی خواهم حتی یک گام یا یک لحظه ،پیش از آن که می توانسته ام بروم و بمانم ،افتاده باشم و جان داده باشم ،همین .

بچه خواهر من هم همش دستاشو میمکه ولی اصلا تاول نمیزنه

آی قربونش بشم دلم تنگ شد واسش😍😍

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍

یه مدت بهش پستونک بده دستش خوب شه

روزی از روزها ،شبی از شب ها ،خواهم افتاد و خواهم مرد ،اما می خواهم هر چه بیشتر بروم .تا هرچه دورتر بیفتم ،تا هرچه دیرتر بیفتم ،هرچه دیرتر و دورتر بمیرم .نمی خواهم حتی یک گام یا یک لحظه ،پیش از آن که می توانسته ام بروم و بمانم ،افتاده باشم و جان داده باشم ،همین .
اره من مادرشوهرمم علاقه داره دستاي بچمو بمكه😂😂😂

واقعا!!!!!؟؟؟؟میزاری!!؟؟چه طاقتی داری

نزار اینکارو بکنه ممکنه دهنش یک میکروبای پنهانی داشته باشه یا دندون خراب و پوسیده داشته باشه بعد بچه همون دستو میکنه تو دهنش خدانکرده لثه هاش عفونت میگیره

شبکه سلامت میگفت حتی غذارو فوت نکنین بزارین خودش سرد شه

[QUOTE= 63205510 ]واقعا!!!!!؟؟؟؟میزاری!!؟؟چه طاقتی داری نزار اینکارو بکنه ممکنه دهنش یک میکروبای پنه ...

خوبکاری میکنی

وای که امان ازین مادرشوهرا

مادرشوهر منم فقط بلده بچه رو بندازه بالا

وقتی اینکارو میکنه دلم میخواد بترکه

یکبار دو هفته پیش گفتم الان دل و رودش میاد بیرون مهره های کمرش آسیب میبینه

گفت اوووو من تاحالاشم خیلی دیر با این اینکارارو کردم نوه های دیگه رو که از اول همینجوری میکردم

هی میخواستم بگم واسه همین ۲تاشون چشماشون چپ شده باز خودمو نگه داشتم

فرداش فهمیدم شوهرمم بهش گفته ننداز بالا پایین

اما گوش نمیده

مرگمه میرم خونشون

نمیخوره انواع پستونک گرفتم یا فقط نهایتا یکدقیقع میجوه یا عوق میزنه میندازه بیرون

پسر منم دو و نیم سالشه هر کاری کردم نتونستم از انگشت مکیدن بگیرمش انگشتش چن باری تاول زد ولی خوب شد ولی پسرم هنوز ترک نکرده 

خیلی داغونم خداااااااااااااااااااااااااااااا 😢 
پسر منم دو و نیم سالشه هر کاری کردم نتونستم از انگشت مکیدن بگیرمش انگشتش چن باری تاول زد ولی خوب شد ...

بخدا موندم چکار کنم

تاولش خیلی بد نیستا

درحد یک حباب کوچیک که بعضی انگشتاش داره بعضیام ترکیده چون به چیز داغی دست نزده میدونم ازمکیدنه

بخدا موندم چکار کنم تاولش خیلی بد نیستا درحد یک حباب کوچیک که بعضی انگشتاش داره بعضیام ترکیده چون ...

اشکالی نداره خوب میشه پسر من دو روز نزاشتم بمکه خیلی عصبی شده بود فقط جیغ میزد بی خیالش. شدم 

خیلی داغونم خداااااااااااااااااااااااااااااا 😢 
اشکالی نداره خوب میشه پسر من دو روز نزاشتم بمکه خیلی عصبی شده بود فقط جیغ میزد بی خیالش. شدم 

پسر من که اصلا نمیشه ازش بگیری

میزارم سرشونه اروغشو بگیرم شروع میکنه دستشو مکیدن

بعضی وقتا میام شیرش بدم یهو بجای سینه دستشو میمکه