2777
2789
عنوان

خانم های باردار لطفا بیاید

136 بازدید | 33 پست

سلام دوستان خواهرم بارداره و علاقه شدیدی به آرایش داره .ومیخواد از لوازم آرایشی گیاهی در طول بارداری استفاده کنه.شما از چه مارکی استفاده میکنید

خود را به خدا بسپار،همراه سراسر اوست                              دیگر تو چه میخواهی؟!بهر طلبت از دوست                         خود را به خدا بسپار،چون اوست نوازشگر                             چون ناز تو می خواهد،او را ز درون بنگر                               خود را به خدا بسپار❤

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خدا قسمت کرد استراحت مطلقی شدم..ارایش نکردم تا الان😆😆ولی خب آخراش دیگه بلند بشم میکنم..همون لوازم شیمیایی قبلیم😞

گاهی در یک مکان تاریک هستی و فکر می کنی مَدفون شده ای اما در واقع تو را کاشته اند 🌱 “کریستین کین”

ممنون دوستان😘پس ضرر نداره لوازم آرایشی گیاهی خودتون استفاده کردید

خود را به خدا بسپار،همراه سراسر اوست                              دیگر تو چه میخواهی؟!بهر طلبت از دوست                         خود را به خدا بسپار،چون اوست نوازشگر                             چون ناز تو می خواهد،او را ز درون بنگر                               خود را به خدا بسپار❤
گیسو جون خوبی؟دکتر تاریخ زایمانت نگفت؟

سلام عزیز دلم شکر خدا..والا سونو اونبار زده ۱۸ مرداد..حالا ۳۶ هفته برم سونو ببینم چی میگه

گاهی در یک مکان تاریک هستی و فکر می کنی مَدفون شده ای اما در واقع تو را کاشته اند 🌱 “کریستین کین”

گیسو جون دلیل استراحت مطلق تو چیه؟

❤لالا لالا به روی شونه ام بخواب بخواب امشب تو ای دخترِ مهتاب لالا لالا گلم ای بهترینم همیشه واسه تو عاشق ترینم لالا لالا میگم بارون نم نم نیفته از چشات قطره شبنم لالا لالا گل سرخم لالایی ناز دخترِ مامان؛ گونه حنایی بخواب دردونه من وقت خواب شدهمه دلخوشی هام نذر چشات شد❤️(ژوانم)
گیسو جون دلیل استراحت مطلق تو چیه؟

عزیزدلم اول خونریزی داشتم و هماتوم ..۴ماه استراحت بودم..بعدشم کوتاهی سرویکس و کلا استراحتی شدم