2777
2789
عنوان

عکس رنگی رحم

428 بازدید | 25 پست

سلام. دوستان دکتر بهم عکس رنگی رحم گفته انجام بدم.

امروز رفتم آزمایشگاه وقت بگیرم.

برای فردا بهم وقت داده.

کیا تجربش و دارن؟

بعد دو بار بهم گفت دکتری که براتون انجام میده مرده.

مثل سونوگرافیه؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مث سونو واژیناله .بدون شلواد و بلوزمم بالا دادم چون از ناحیه لگن هم عکس گرفتن. عکسو دکتر مرد میگیره یا تفسیرش با مرده؟ برا من منشی عکس گرفت و دکتر فقط تفسیرش کرد

بی تاب لحظه های ناب مادر شدنم. من پست ترین انسان خاکی این زمینم و از خدایم طلب مهر دارم زیرا که میدانم صدایم و نگاهم را دوست دارد
مث سونو واژیناله .بدون شلواد و بلوزمم بالا دادم چون از ناحیه لگن هم عکس گرفتن. عکسو دکتر مرد میگیره ...

ببین بهم گفت دکتر فردامون مرده ها.

منم فکر کردم مثل سونوگرافی معمولیه.

مثل پاپسمير با اسپكلوم دهانه رحمت رو باز ميكنن بعد ماده حاجب رو تزريق ميكنن 

هنوز مادر نشدم، اما میدانم که خیلی دلم برای کودک نداشته ام تنگ شده.دلم لک زده برای کودکی که جای خالی اش تنها دغدغه زندگی ام شده.دلبندم هنوز ملاقاتت باخدا تمام نشد! تمام گفته ها و ناگفته ها را تحمل کردم تا روزی تورا در آغوش بگیرم.بیا که دیگر تاب نگاه های سنگین جماعت را ندارم! بیا و در مقابل دیدگان پدرت سرافرازم کن.راستش را بخواهی از روی پدرت هم خجالت ميكشم. عزیزم، اینجا برای داشتنت دست به هر کاری زدم، هزار درد را متحمل شدم.من خودم را همین حالا مادر می دانم برای داشتنت از یک مادر واقعی هم بیش تر سختي کشیدم، بی منت!!! اما هیچکس مرا مادر خطاب نمی کند،می دانی تا تو را نداشته باشم هیچکس مرا مادر به حساب نمی آورد.عزیزترین آرزو هایم،بیا و رویا هایم را سر و سامان بده

من دكتر زنانم مرد هست وقتي ميخواد سونو داخلي كنه يه خانم مياد همه كارها رو ميكنه دكتر فقط دستگاه رو ميكنه تو بدنم اصلا هم نگاه نميكنه شايد برا شما هم همينطور باشه

هنوز مادر نشدم، اما میدانم که خیلی دلم برای کودک نداشته ام تنگ شده.دلم لک زده برای کودکی که جای خالی اش تنها دغدغه زندگی ام شده.دلبندم هنوز ملاقاتت باخدا تمام نشد! تمام گفته ها و ناگفته ها را تحمل کردم تا روزی تورا در آغوش بگیرم.بیا که دیگر تاب نگاه های سنگین جماعت را ندارم! بیا و در مقابل دیدگان پدرت سرافرازم کن.راستش را بخواهی از روی پدرت هم خجالت ميكشم. عزیزم، اینجا برای داشتنت دست به هر کاری زدم، هزار درد را متحمل شدم.من خودم را همین حالا مادر می دانم برای داشتنت از یک مادر واقعی هم بیش تر سختي کشیدم، بی منت!!! اما هیچکس مرا مادر خطاب نمی کند،می دانی تا تو را نداشته باشم هیچکس مرا مادر به حساب نمی آورد.عزیزترین آرزو هایم،بیا و رویا هایم را سر و سامان بده
ببین بهم گفت دکتر فردامون مرده ها. منم فکر کردم مثل سونوگرافی معمولیه.

حالا یه روز دبرتر انجام بده ک خانم باشه طرف . من قرار بود روز ۱۰ سیکل انجام بدم ک دکتر تبود تو عید بود روز ۸ سیکل انجام دادم بعد پاک شدن تا ۱ هفته فرصت داری

بی تاب لحظه های ناب مادر شدنم. من پست ترین انسان خاکی این زمینم و از خدایم طلب مهر دارم زیرا که میدانم صدایم و نگاهم را دوست دارد