من عید انجام دادم . لولم باز بود اما ته رحمم چیزی دیده شد معلوم نبود تو عکس گفتن پولیپه یا فیبروم واسه اینم شهریور هیسترو شدم تا دقیق ببینن. ک جوابشو هنوز نشون ندادم. باید آی وی اف شم. دهانه رحمم انحراف داره
بی تاب لحظه های ناب مادر شدنم. من پست ترین انسان خاکی این زمینم و از خدایم طلب مهر دارم زیرا که میدانم صدایم و نگاهم را دوست دارد
فکر نکنم کلا مردا اجازه همچین کاری و داشته باشن.دارن؟
من سونو واژینال با دکتر مرد انجام دادم . دستیار زن داشت ک آمادم کرد دکتر یه بند از بدنمو ندید اما دستگاهو خودش وارد کرد. اما دستیارش خارج کرد اما معذب بودم مجبور بودم همون روز انجام بدم و جایی دیگم نمیشد برم
بی تاب لحظه های ناب مادر شدنم. من پست ترین انسان خاکی این زمینم و از خدایم طلب مهر دارم زیرا که میدانم صدایم و نگاهم را دوست دارد
برا من در حد ۵ تا ۱۰ ثانیه درد پریودی داشت. لولم چون باز بود. اما حتما بزار زن انجام بده. با اینکه دختری ک برام انجام داد با هامون قبلش کلی حرف زد و آمادمون کرد اما من خودمو سفت کردم وقتی خواست دستگاهو وارد کنه سختم بود