2777
2789
عنوان

عکس رنگی رحم

| مشاهده متن کامل بحث + 428 بازدید | 25 پست
شما کی گرفتین نتیجه داد؟؟

من عید انجام دادم . لولم باز بود اما ته رحمم چیزی دیده شد  معلوم نبود تو عکس گفتن پولیپه یا فیبروم واسه اینم شهریور هیسترو شدم تا دقیق ببینن. ک جوابشو هنوز نشون ندادم. باید آی وی اف شم. دهانه رحمم انحراف داره

بی تاب لحظه های ناب مادر شدنم. من پست ترین انسان خاکی این زمینم و از خدایم طلب مهر دارم زیرا که میدانم صدایم و نگاهم را دوست دارد
من لوله هام باز بود وسالم بودم اما بااون ماهی که گرفتم دوماه شدو باردارنشدم

لوله اگ بسته باشه احتمال حاملگی قوی میشه

منم لوله هام باز بود و یکسال میگذره هنوز حامله نشدم

ای یو ای هم کردم ولی منفی بود

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شما کی گرفتین نتیجه داد؟؟

ببخشید اردیبهشت هیسترو شدم.

بی تاب لحظه های ناب مادر شدنم. من پست ترین انسان خاکی این زمینم و از خدایم طلب مهر دارم زیرا که میدانم صدایم و نگاهم را دوست دارد
من عید انجام دادم . لولم باز بود اما ته رحمم چیزی دیده شد  معلوم نبود تو عکس گفتن پولیپه یا فیب ...

منم باید ای وی اف شم شوهرم اسپرمش تحرک نداره

اما ازین همه دارو و امپول ک قبلش،باید انجام بدم میترسم ک هورمونام بهم بریزه و چاق بشم😞

فکر نکنم کلا مردا اجازه همچین کاری و داشته باشن.دارن؟

من سونو واژینال با دکتر مرد انجام دادم . دستیار زن داشت ک آمادم کرد دکتر یه بند از بدنمو ندید اما دستگاهو خودش وارد کرد. اما دستیارش خارج کرد اما معذب بودم مجبور بودم همون روز انجام بدم و جایی دیگم نمیشد برم

یعنی توعکس متوجه انحراف شدن

نه تو هیسترو نوشته بود هنوز نشون دکتر ندادم چون آزمایشایی نوشت گفت آماده شد با هم بیار

منم باید ای وی اف شم شوهرم اسپرمش تحرک نداره اما ازین همه دارو و امپول ک قبلش،باید انجام بدم میترسم ...

من یه دوره اچ سی زدم ۱ سایز اضافه کردم الان دلم واسه اندام دخترونم تنگ شد چاره چیه وایه نی نی می ارزه.اسپرم همسر منم کم تحرکه خودمم تنبل

من سونو واژینال با دکتر مرد انجام دادم . دستیار زن داشت ک آمادم کرد دکتر یه بند از بدنمو ندید اما دس ...

وای خدا منم خیلی خجالت میکشم.تازه فهمیدم چیه .

خاک بر سرم

استرس دارم میمیرم

وای خدا منم خیلی خجالت میکشم.تازه فهمیدم چیه . خاک بر سرم استرس دارم میمیرم

برا من در حد ۵ تا ۱۰ ثانیه درد پریودی داشت. لولم چون باز بود. اما حتما بزار زن انجام بده. با اینکه دختری ک برام انجام داد با هامون قبلش کلی حرف زد و آمادمون کرد اما من خودمو سفت کردم وقتی خواست دستگاهو وارد کنه سختم بود