2777
2789
عنوان

میخوام اهمیت ندم داره میره رو مخم

475 بازدید | 32 پست

من که دارم جدا میشم ولی هر روز حرفایی میشنوم که داره عصبیم میکنه دلم نمیخواد با حرف این و اون بهم بریزم یه چیزی بگین آروم شم 

همه چیو دوباره از نو میسازم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وقتی تصمیم گرفتی جدا بشی باید میدونستی حرف زیاده  نباید توجه کنی وگرنه اذیت میشی

میدونم اخه از اینکه دروغ پشت سرم بگن عصبی میشم هی با خودم میگم اهمیت نده

خودت مهمی و اینکه خودت بهتر شرایط زندگیتو میدونی به حرف هیچ کس توجه نکن آدم که از سره خوشی جدا نمیشه

اره اما دروغ میگن پشت سرم بقیه هم باور کردن متاسفانه 

سعی کن اصلا نشنوی حرفاشونو. یعنی برو واسه خودت بگرد تفریح کن کار کن درس بخون کلاس برو هرکار ازدستت برمیاد. ولی جایی که میخوای حرف بشنوی نرو .یعنی یجورایی گوشات پنبه بزار نشنوی بعدش عادی میشه براشون دیگه حرف نمیزنن

سعی کن اصلا نشنوی حرفاشونو. یعنی برو واسه خودت بگرد تفریح کن کار کن درس بخون کلاس برو هرکار ازدستت ب ...

مثلا صبح پا میشم میبینم فلانی پی ام داده که تو بخاطر اون مسئله که نمیخوای جدا شی تو داستانت اینه خب آدم نمیتونه که با همه هم بحث کنه فکر اشتباهشون اعصاب نمیذاره

چه مجرد باشی چه متاهل و چه جدا شی..همیشه حرف هست...فقط باین فکر کن که پیشرفت کنی و دهن همه رو ببندی

خدایا امسال حتما خونه دارمیشم..خونه ای طبقه وسط با دوتا اتاق خوابو.....خداجونم دوستت دارم🏢🏤🏤🏤🏤
چی میگن مگه؟؟

همسرم چندوقت پیش خیانت کرد واسه همین دارم جدا میشم حالا مادرش رفته به بقیه گفته این به خاطر اینکه پسرم محلش نمیده میخواد جدا شه  نه خیانت در حالی که شوهرم اصلا راضی به جدایی نیست و همش التماس میکنه برگرد خب از دروغشون عصبی میشم و اهل بحث و دعوام نیستم

چه مجرد باشی چه متاهل و چه جدا شی..همیشه حرف هست...فقط باین فکر کن که پیشرفت کنی و دهن همه رو ببندی

والا منم دارم سعیمو میکنم فقط دوس دارم بقیه بفهمن وقتی میگم دخالت نکنین یعنی هرروز زنگ نزنن پی ام ندن اظهارنظر کارشناسی نکنن

همسرم چندوقت پیش خیانت کرد واسه همین دارم جدا میشم حالا مادرش رفته به بقیه گفته این به خاطر اینکه پس ...

بگو اره شما راس میگی .بیخیال یا جوابشونو‌بده یا اهمیت نده. نمیشه که بخاطر حرف دیگران زندگی کنی. 

همسرم چندوقت پیش خیانت کرد واسه همین دارم جدا میشم حالا مادرش رفته به بقیه گفته این به خاطر اینکه پس ...

طبیعیه عزیزم اخه مادرش ک نمیاد درمورد پسرش بدبگه ک..بسپارشون بخدا برات مهم نباشه هرچند ک خیلی سخته

سعی کنیم یکم مهربون تر و مثبت تر نظر بدیم..ممکنه ی جمله ما، زندگی کسی و برگردونه یا نابود کنه!!!