2777
2789
عنوان

میخوام اهمیت ندم داره میره رو مخم

| مشاهده متن کامل بحث + 475 بازدید | 32 پست
والا منم دارم سعیمو میکنم فقط دوس دارم بقیه بفهمن وقتی میگم دخالت نکنین یعنی هرروز زنگ نزنن پی ام ند ...

خب خودت که میدونی مشکل ازاوناست.. میخوان ببینن چن مرده حلاجی..محکم باش..بخ خودت برس. لبخند بزن..هرکی بهت پیام داد و زنگ زد و.. انقد گلم و عزیزم و...بهشون بگو تا بشینن سرجاشون..بذار فهمن نمیتونن حالتو بگیرن

خدایا امسال حتما خونه دارمیشم..خونه ای طبقه وسط با دوتا اتاق خوابو.....خداجونم دوستت دارم🏢🏤🏤🏤🏤

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

طبیعیه عزیزم اخه مادرش ک نمیاد درمورد پسرش بدبگه ک..بسپارشون بخدا برات مهم نباشه هرچند ک خیلی سخته

اخه منی که میگم هیچکی دخالت نکنه چرا حرف در میارن اصلا تا حالا دخالت نمیکردن دلم شکست از این همه دروغ

همه چیو دوباره از نو میسازم
بگو خوبه کشف کردی زرنگ. رو زندگی خودتم اینجور وقت میذاشتی یچیز میشدی

بدی من اینه هنوزم با خانواده اش رابطه ام خوبه میگم اون خیانت کرد خانواده اش گناهی ندارن

خب خودت که میدونی مشکل ازاوناست.. میخوان ببینن چن مرده حلاجی..محکم باش..بخ خودت برس. لبخند بزن..هرکی ...

باور کن همین کار رو میکنم انگار نمیفهمن نباید هی به روم بیارم وقتی من حرفی نمیزنم خودم

اخه منی که میگم هیچکی دخالت نکنه چرا حرف در میارن اصلا تا حالا دخالت نمیکردن دلم شکست از این همه درو ...

عزیزم ایشالا خدا جوابشو بده😧

سعی کنیم یکم مهربون تر و مثبت تر نظر بدیم..ممکنه ی جمله ما، زندگی کسی و برگردونه یا نابود کنه!!!
مردم عادتشونه قضاوت کردن. اگه اذیت میشی و نمیتونی بی اهمیت باشی جوابشونو بده با ارامش جوابشونو بده&n ...

میدونم کاش بشه بی تفاوت باشم حتی جوابشونم که میدم بازم خودمو غصه میدم

خانواده اش خواهرش و مامانش ... تا دیروز همینا طرف من بودن

اوووه من حالا فک کردم خانواده خودت دخترخاله و اینا.. خب این که طبیعیه کاری میکنن طلاق نگیری تو خییلی سخت گرفتی. واقعا طبیعیه جدی میگم. 

اوووه من حالا فک کردم خانواده خودت دخترخاله و اینا.. خب این که طبیعیه کاری میکنن طلاق نگیری تو خییلی ...

نه خانواده خودم که خیلی طرف منن اما خب من حتی تو این شرایط نمیخوام رابطه ام با خانوادش خراب شه

نه خانواده خودم که خیلی طرف منن اما خب من حتی تو این شرایط نمیخوام رابطه ام با خانوادش خراب شه

خب این دیگه مونده به اونا. تو داری کار درست انجام میدی نمیخوای خراب شه. اونام منطقی باشن همین کارو میکنن ولی منطقی نیستن تقصیر تو نیس. واقعا نباید دخالت کنن ولی خب شاید وظیفه میدونن تورو برگردون یا چی 

خب این دیگه مونده به اونا. تو داری کار درست انجام میدی نمیخوای خراب شه. اونام منطقی باشن همین کارو م ...

من وقتی خواستم موضوعو بهشون اطلاع بدم محترمانه ازشون خواسته بودم دخالت نکنن منو شوهرم که بچه نیستیم اما ...