2777
2789
عنوان

ویتاگنوس و بارداری

428 بازدید | 5 پست

کیا با ویتاگنوس باردار شدن 

من پروژسترونم پایینه و پلی کیستیکم 

6 ماهه باردار نشدم حالا دکترم 100 تا قرص ویتاگنوس نوشته برام 

دکترم گفت روزی سه تا یعنی حواسم نبود اما 80 درصد فکر میکنم گفت سه تا ولی داروخونه نوشته روزی یکی  😐😐😐 شما روزی چندتا خوردین ؟؟

چند وفت بعدش نتیجه گرفتین؟! 

دلم  اتفاق خوب میخواد 💚 دلم نی نی میخواد 🍼🍼

باعث پر مویی نمیشه این قرص؟؟

یه معلم دینی تو دبیرستان داشتیم ، میگفت اگه یه مرد تو خیابون صداتون کرد ، نگین بله ! بگین  هان .  شاید همون لحظه داشته صیغه میخونده!                                                        اون اولین درس زندگیم بود ..😂🤭

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

باعث پر مویی نمیشه این قرص؟؟

فکر نکنم چون من کمبود پروژسترون دارم این قرصم ک پروژسترونه دیگه 

حالا ببینیم چی میشه حامله میشم یا پشمالو 😂😢😢😢

فکر نکنم چون من کمبود پروژسترون دارم این قرصم ک پروژسترونه دیگه  حالا ببینیم چی میشه حامله ...

من آخه مجردم اما متاسفانه پلی کستیک. یه دوره مصرف میکردم. موهای صورتمو احساس کردم خیلی بیشتر کرد. قطع کردم مصرفشو 

یه معلم دینی تو دبیرستان داشتیم ، میگفت اگه یه مرد تو خیابون صداتون کرد ، نگین بله ! بگین  هان .  شاید همون لحظه داشته صیغه میخونده!                                                        اون اولین درس زندگیم بود ..😂🤭
من آخه مجردم اما متاسفانه پلی کستیک. یه دوره مصرف میکردم. موهای صورتمو احساس کردم خیلی بیشتر کرد. قط ...

عه پس نخور 

خود کیست هم باعث پرمویی میشه من وقتی فهمیدم پلی کیستیکم حتی قبل از مصرف هیچ دارویی دیدم موی زاید تو صورتم پیدل شده 

اما اینکه پرمو بشه صورتم نه 

اما مجبورم شاید کمک کنه ب بارداری