سلام همشهری های عزیزم یه سونوگرافی خوب تو اصفهان بهو معرفی کنید لطفا شماره تلفن یا ادرس بهم بدین برای آنومالی اسکن میخوام چقدر قیمت ها متغیره از ۱۸۰به بالا
والا یه ذره میگمپسر یه ذره میگمدختر اما کلا از بچگی دوست داشتم بچه اولم پسر باشه ولی الان میگمسالم باشه فرقی نداره میخواممشخص بشه مامانم هی میگه میخواموسیله اینا بخرم .شوهرمم هم میگه حداقل بدونیم چی صداش کنیم
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
الان ندارم ولی خونه رفتم میتونم برات پیدا کنم شمارشو
تدریس زبان آلمانی با قیمت مناسب انجام میدم... واژه ی ترشیده مال دورانیه که زنها هنری بجز شوهر کردن نداشتن. برای زن توانمند امروزی، ازدواج صرفایک گزینه است، نه تنها هدف زندگی...
راستی حالا که اصفهانی ها جمع هستین ویارونه هاتون رو کی واستون اوردن چیا بود؟؟؟
بستگی به خودتون داره این رسم و رسوم را خود مردم تعریف میکنند مثلا ما مرغ و ماهی شکم پر یا آش رشته و حلیم تزیین میکنیم میبریم بعد با اونا که خیلی جوریم را دعوت میکنیم مثلا خاله هامون به کسی دیگم نمیگیم هم سیسمونی را میبینند هم دورهمی این تشریفات را میزنیم بر بدن
تا رضا(ع)هشت و جواد(ع)نه باشد * بگزارید که هشتم گرو نه باشد
بستگی به خودتون داره این رسم و رسوم را خود مردم تعریف میکنند مثلا ما مرغ و ماهی شکم پر یا آش رشته و ...
من راستش گفتم اگه تاپیک جدا بزارم ای میان میگم وای رسم و رسومات و وای به اصفهانی ها و....منم به مامانم میگم بزار سیسمونی رو چیدیم بیار میگه یه وقت بد نشه دیر بشه