سلام همشهری های عزیزم یه سونوگرافی خوب تو اصفهان بهو معرفی کنید لطفا شماره تلفن یا ادرس بهم بدین برای آنومالی اسکن میخوام چقدر قیمت ها متغیره از ۱۸۰به بالا
سونوی جم ازاده و با بیمه حساب نمیکنن خیلی هم گرونه دکتر مهاجری اونجاس فوق العاده کارش درسته اما گرونه سونو دکتر ضیایی فوق العاده خوبه با بیمه هم هستش ولی خیلی شلوغه دکتر اسماعیلی هم مهربونه و من زیاد کارش قبول ندارم
√کاش منم بتونم نی نی خودمو بغل کنم برای همه دوستانی مثل من صلوات بفرستین که به ارزوی قشنگمون برسیم √
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
من خودم پیش دکتر اسماعیلی که توی درمانگاه اریا تو خیابون امام خمینی هست و دکتر ضیایی (سونوگرافی نفیس) رفتم خوب بودن هردوتاشون . ولی فقط پیش مریم سجادفر که دروازه شیرازه نرید که بدترین اشتباه عمرم بود رفتن پیش اون. نه تشخیصش خوبه نه اخلاقش ، یدیقه نخابیدی میگه پاشو برو . هیچی رو هم کنترل نمیکنه
من برای ان تی دوقلوهام سونوگرافی دکتر طباطباییان و همسرشون دکتر حامی رفتم. توی ساختمون میلاد توی خیابان توحید میانی. دکتر حامی سونوی منو انجام دادن. کارشون عالی بود. نظم داشتن. دستگاشون پیشرفته بود. با تجربه بودن. دقیق و با حوصله بودن. همسرمم اجازه دادن بیان داخل و همسرم فیلم گرفتن از بچه ها. جنسیتشونم بهم گفتن. کلا خیلی راضی بودم. قیمتشونم مناسب تر از جاهای دیگه بود. دویست و خورده ای واسه دوتاشون گرفتن. قبلش یه سونوگرافی توی بزرگمهر رفتمُ هزینه بیشتری ازم گرفتن حدود سیصد و هشتاد و فقط یکی از قل ها رو بررسی کردن اونیکیو بررسی نکردن گفتن بد وایساده عصر بیا. عصر نتونستم برم روز بعدش رفتم گفتن شما نیومدین ما واسه اونیکی قل یه چیزی رد کردیم!!! یعنی من در وجدان کاریشون مونده بودم که شما نیومدین ما یه چیزی رد کردییم!!!! به خاطر همین رفتیم یه جای دیگه و واقعا از کار دکتر حامی راضی بودم.