2777
2789
عنوان

خواهر شوهر

293 بازدید | 18 پست

بچه ها

من یه خواهر شوهر دارم هیچ مسولیتی به عهده شوهرش نیس،مدام کاراشو میگه شوهر من انجام میده

یعنی شوهرش انجام نمیده اینم به برادرش میگه

خریدشونو میکنه میبرشون بیرون این ور اونور

شوهرش اجازه نمیده از خونه بیاد بیرون،اگه اجازه بده هم باید شوهر من ببره مثلا خونه مامانش یا جاهای دیگه

خواهر شوهرم معلم ۴۰ سالشه،ولی شوهرش حتی اجازه نمیده بانک بره

من خیلی عصبی و ناراحت میشم،همه کاراشونو دیگه شوهر من انجام میده

اوایل دلم واسش میسوخت میگفتم عیب نداره،ولی هر سری که میبینمش تیکه بارم میکنه به شوخی و اینا میگه آره ما تو رو گرفتیم خوبه مونده بودی خونه و از این حرفا

کلا خیلی شخصیت فضولیِ،مدام تو کار آدم سرک میکشه

چند بار گفتم به تو چه که کاراشونو انجام میدی،بحثمون شده دعوا کردیم

دیگه یه مدت بیخیال شدم

به نظرتون همچنان خودمو بیخیال نشون بدم؟تو ظاهر بیخیالم اما خود خوری میکنم.

یه سال ازدواج کردیم

اینهایی که گفتی وصف یک خانوم خانه دار دو دوره قبله . تو که میگی معلمه ؟! 

Arise, awake and stop not untill the goal is reached     برخیز و‌بلند شو و تا زمانی که به هدفت نرسیده ای به تلاشت ادامه بده. 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به شوهرت بگو انقدر به داماد سرویس دادی که جرات کرده خواهرتو تو خونه حبس کنه دیگه. حاشا به غیرتت که خواهرتو فرستادی تو زندان. خودتم به زندان بانش سرویس می دی که مبادا از تو حبس درش بیاره.

وا مگ شوهرت سرویس تلفنیه ک همه کاراشو میکنه

خواهرشوهر منم شوخرش نمیزاره جایی بره آنچنان

ولی زارت زارت نمیزنگه ب شوهر من

گاهی وقتا ک منو شوخرم برنامه بیرون داشته باشیم میزنگم ب اون میگم آبجی توهم باما بیا کلی هم خوشحال میشه ولی تاحالا نشده سواستفاده کنه

ب درکو فهم طرفم بستگی داره 

اما پیزی ک از همه مهم تره شعور همسرشماس ک باس قد بده ب این که همش نباس پی خواهره باشه ک روش واشه اونوق ب تو این حرفارو بزنه 😒😒😒

کارها تو زیاد تر کن برای شوهرت، همه خریدهاتو یه دفعه نگو، در طول هفته یه بار گوشت و مرغ یه بار نون و سبزی، یه بار میوه، یه بار شوینده ها، الکی بگو بیا اینجای خونه را تعمیر کنیم، یا بگو بیا مبل ها را جابجا کن، کلا خسته اش کن و بهش خورده فرمایش بگو، بگو ببره تو را فلان جا خرید یا مهمونی یا گردش 

اخه یعنی شوهرت بدون چون وچرا انجام میده خوب معلومه اگه همچین ادم فرمانبری باشه هر کسی دوست داره کارا ...

میگه که دلم میسوزه

من چند بار دعوا و بحث کردم ولی دیدم فایده نداره دیگه هیچی نمیگم

ما میخاستیم بریم خرید عید دختر خواهرشو برداشت آورد گفت هیچی نخریده 

کلا خدمتگزاره

منم یه همکار دارم که شوهرش فقط میزاره بیاد سرکار الان کم کم زنه هم.شده مثل شوهره و شوهرش حق نداره ...

نه این از شوهرش خیلیم میترسه

خونه مامانش اینا ماهی یبار میزاره بیاد،اصلا جایی حق نداره بره مدام خونس