2777
2789
عنوان

خواهر شوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 293 بازدید | 18 پست
وا مگ شوهرت سرویس تلفنیه ک همه کاراشو میکنه خواهرشوهر منم شوخرش نمیزاره جایی بره آنچنان ولی زارت ز ...

انقد پر روئه،بعضی وقتام مامان باباش زنگ میزنن میگن فلان کارو برا آبجیت انجام بده

میگم اگه بچه داشته باشم این توجهش نسبت به همه کم میشه دیگه بگه من نمیتونم آیا؟

کارها تو زیاد تر کن برای شوهرت، همه خریدهاتو یه دفعه نگو، در طول هفته یه بار گوشت و مرغ یه بار نون و ...

منم میبره خداییش اصلا واسه من کم نمیزاره

ولی من حرصم میگیره که اونا اون همه پر روئن مدام دستورات میدن

بعضی وقتا میگم بچه داشته باشیم دیگه فرصت نمیکنه

آخه فقط خودش نیست که مامانشم زنگ میزنه میگه برو فلان کار خواهرتو انجام بده یا باباش دستور میده ....

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه آدم پرویی نبود و بهت تیکه نمیتداخت بنظرم اشکال نداشت کاراشو انجام بده ولی حالا که میگی خیلی پرو هستش حسابشو برس البته با سیاست نه جنگ و دعوا

زندگی تنها یکبار است،پس کارهایی را بکن که خوشحالت میکنه و با کسانی باش که باعث میشن لبخند به لبت بیاد.
اگه آدم پرویی نبود و بهت تیکه نمیتداخت بنظرم اشکال نداشت کاراشو انجام بده ولی حالا که میگی خیلی پرو ...

همون دیگه اوایل دلم میسوخت

ولی ماشالله یه زبون برّنده ای داره که بیا و ببین

اویل منم خیلی بهش رو میدادم الان دیگه ازم سوالی چیزی میپرسه جواب میدم

خیلی بی تفاوت انشالله که خودش حالی میشه که نباید اینطوری باشه