2777
2789
عنوان

نظرتون راجع ب حلقه دو میلیونی..

| مشاهده متن کامل بحث + 965 بازدید | 100 پست

یادش بخیر کل سرویس و دوتا حلقه و انگشتر من سال ۸۳ شد دومیلیون .برلیان اصل بود .حالا نه حتما سنگ درجه یک ولی به هر کی میگفتم میگفتن والای خوش به حالت .خخخخ 

الان یه حلقه ساده   دوتومن میشه.

هرگاه خداوند تورا به لبه پرتگاه هدایت کرد به او اطمینان کن چون یا تورا از پشت خواهد گرفت یا پرواز کردن را به تو خواهد آموخت.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یادش بخیر کل سرویس و دوتا حلقه و انگشتر من سال ۸۳ شد دومیلیون .جواهر اصل بود .حالا نه حتما سنگ درجه ...

خواهر خودم عید نودوشیش عقد کرد..برا اونم خوب در اومد..حالا شانس ما اسمون تپید خخ

عاقبت هجوم ناگهان عشق,فتح می کند پایتخت درد را..
منم دلم می خواد نقره یا پلاتین برداره تا همیشه دستش باشه..ولی مطمئنم پشتش حرف در میاد ک خانواده عروس ...

پلاتین که از طلا گرونتره

هرگاه خداوند تورا به لبه پرتگاه هدایت کرد به او اطمینان کن چون یا تورا از پشت خواهد گرفت یا پرواز کردن را به تو خواهد آموخت.
منم دلم می خواد نقره یا پلاتین برداره تا همیشه دستش باشه..ولی مطمئنم پشتش حرف در میاد ک خانواده عروس ...

راحت ک براش طلا بگیر اگه حرفاشون برات مهم بعد از عروسی عوضش کنید ک بتونه بپوشه حتما اینکارو بکن وجود حلقه خود ب خو ی حس تعهد میاره مردا وقتی حلقه نمیپوشن امکان خطاشون بیشتر😂😂

پلاتین که از طلا گرونتره

از این لحاظ میگم ک همیشه دستش باشه.شنیدم طلا برای اقایون ضرر داره نمیدونم راسته یا ن

مرسی..ولی خیلی خجالت میکشم    

اصلا خجالت نكش 

بدون عذاب وجدان بخر 

اصلا هم جوري برخورد نكن كه انگار خيلييييي گرونه 

گفته بودم چو بيايي غم دل با تو بگويم /چه بگويم كه غم از دل برود چون تو بيايي
اصلا خجالت نكش  بدون عذاب وجدان بخر  اصلا هم جوري برخورد نكن كه انگار خيلييييي گرونه&nbs ...

ن برای اینک دارم عروس میشم خجالت میکشم  

حرف شما درسته باید ی جور رفتار کنم ک ینی خیلی هم ملاحضه کردم این قیمت برمیدارم خخ

ن برای اینک دارم عروس میشم خجالت میکشم     حرف شما درسته باید ی جور رفتار کنم ک ینی خیلی ...

از اون هم خجالت نكش😂

اره افرييين 

گفته بودم چو بيايي غم دل با تو بگويم /چه بگويم كه غم از دل برود چون تو بيايي
از این لحاظ میگم ک همیشه دستش باشه.شنیدم طلا برای اقایون ضرر داره نمیدونم راسته یا ن

پلاتین ضرر نداره و حرام نیست .فقط گرونتره از طلا .مذهبیا پلاتین میگیرن ‌‌‌‌

خودتون گفتین باید تو‌چشم باشه 

منظورم زیبایی بود ک باید به چشم بیاد

در ضمن معنی چشم و هم چشمی یعنی کسی چیزی بخره و شما خودتونو مجبور کنید از اون بهترشو بخرید یا مثل اونو بخرید

معنی این اصطلاحاتم ندونید ک هیچی دیگه

شهید تهرانی مقدم : “فقط انسان های ضعیف به اندازه ی امکاناتشان کار میکنند”

اولا ک حلقه رو یبار میخری پس خوبشو بخر 

دوما ک از اول عادتش نده ب قناعت

سوما ک دوتومن گرون نیستا الان حلقه معمولی هم همین‌حدوده دیگه 

من سه سال پیش حلقمو ک ی چیز خیلی سادس خریدم ی تومن ک الان قطعا دو برابر شده یعنی ی حلقه ساده الان دو تومنه 

چطور تو فک میکنی دو تومن زیاده🤔🤔🤔

بگذار امیدواری در سیاه ترین روز ها،هنرِ تو باشد🌱