2777
2789
عنوان

نظرتون راجع ب حلقه دو میلیونی..

| مشاهده متن کامل بحث + 965 بازدید | 100 پست
خواهرمم میگ بیخود دلت نسوزه..از همین الان بزار یاد بگیره برات خرج کنه.رفتین تو خونه خودتون هم حواسش ...

دقیقاهمینطوره ن این ک افراطی باشه اماتودوران نامزدی نبایدحساب کتاب کرد،هی گفت اینونمیخوام اونونمیخوام

⚠هُشـــدار کـه آرامـــشِ مـا را نخــراشــے⚠         ( روانشناس💐)

۲ میلیون که خوبه. بنظرم اونقدر زیاد نیست که بخاطرش بخوای از حلقه مورد علاقت چشم پوشی کنی. بعدشم حلقه رو میخوای یه عمر داشته باشی...

البته بازم خودت شرایط رو بهتر میدونی.

موفق باشی

امضا🤔

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دقیقاهمینطوره ن این ک افراطی باشه اماتودوران نامزدی نبایدحساب کتاب کرد،هی گفت اینونمیخوام اونونمیخوا ...

مادر شوهره هم از اون ادماس..با اینکه سه ساله میره و میاد برا جواب گرفتن,مامانم میگ دیشب ک برای صحبت های اولیه اومده بودن ی جوری خودشو گرفته ک همچین هم راضی نیس  

عاقبت هجوم ناگهان عشق,فتح می کند پایتخت درد را..
میدونین خانواده نامزدم با اینک فامیلن اگ سبک بگیرم حلقمو بعدا حرف در میارن برام..برا نامزدمم پیشنهاد ...

ب درک  اصلا ب حرف کسی توجه نکن اگه از الان بخوای ب حرفای دیگران اهمیت بدی همیشه باید پا روی خواستت بذاری😆

نگفتی خانمی یا آقا؟

راستش از سوالتون تعجب کردم الان

چون همو توی تاپیک های زیادی دیدیم ...

و طبیعتا  از صحبت و نوشتار  میشه ب یه سری موضوعات پی برد ....☺️

ماه هاست دنیا دارد ضدعفونی می شود                                                       گویی مهمان ویژه ای  در راه است ....
۲ میلیون که خوبه. بنظرم اونقدر زیاد نیست که بخاطرش بخوای از حلقه مورد علاقت چشم پوشی کنی. بعدشم حلقه ...

مرسی  

راستش از سوالتون تعجب کردم الان چون همو توی تاپیک های زیادی دیدیم ... و طبیعتا  از صحبت و نوش ...

پس درست حدس زدم آقایی

شهید تهرانی مقدم : “فقط انسان های ضعیف به اندازه ی امکاناتشان کار میکنند”
راستش از سوالتون تعجب کردم الان چون همو توی تاپیک های زیادی دیدیم ... و طبیعتا  از صحبت و نوش ...

شاید شوخی پرسیدن..  

ب درک  اصلا ب حرف کسی توجه نکن اگه از الان بخوای ب حرفای دیگران اهمیت بدی همیشه باید پا روی خوا ...

والا هنوز هیچی نشده همه صاحب نظر شدن برامون..ی حرفای عجیب غریب میشنوم ک..سعی میکنم اهمیت ندم تا روزای خوبم خراب نشه..

مادر شوهره هم از اون ادماس..با اینکه سه ساله میره و میاد برا جواب گرفتن,مامانم میگ دیشب ک برای صحبت ...

ازحالاخودتودرگیراین مسائل نکن سعی کن ندیدبگیری ازالان گاردنشون بدی بعدهاخدایی نکرده ب مشکلات بزرگتری برمیخوری،همه حواستوب همسرتورابطتون بده دوران نامزدی مثل غنچه نوشکفتس ک نیازب مراقبت داره عزیزم

⚠هُشـــدار کـه آرامـــشِ مـا را نخــراشــے⚠         ( روانشناس💐)
پلاتین بهتر یا نقره؟

منم دلم می خواد نقره یا پلاتین برداره تا همیشه دستش باشه..ولی مطمئنم پشتش حرف در میاد ک خانواده عروس برا داماد حلقه طلا نگرفتن

ازحالاخودتودرگیراین مسائل نکن سعی کن ندیدبگیری ازالان گاردنشون بدی بعدهاخدایی نکرده ب مشکلات بزرگتری ...

بله حتما درنظر میگیرم..