2777
2789
عنوان

نظرتون راجع ب حلقه دو میلیونی..

| مشاهده متن کامل بحث + 965 بازدید | 100 پست

شرایط منم مثل تو بود چون همه خرجا با شوهرم بود منم حلقمو ساده برداشتم..خریدای عروسیمم فقط و فقط ضروری هارو گرفتیم..الان به اون موقعها که فک میکنم میگم خوب شد اونکارارو کردیم الان صاحب خونه نمیشدیم وگرنه..میگم ایکااااش عروسیم نمیگرفتم..خرجشو شوهرم داد کیف و حالشو بقیه بردن..قرض ها موندن برامون فقط

من ک اصلا ب حلقه ی طلا اعتقادی ندارم ی جفت حلقه ی نقره ب طرح خاص آدم سفارش میده ک آقاهم بتونه بپوشه ...

ما برای آقایون حلقه پلاتین میگیریم

دختر شهریوری من😍جانی و دلی، ای دل و جانم همه تو😘😍

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من ک اصلا ب حلقه ی طلا اعتقادی ندارم ی جفت حلقه ی نقره ب طرح خاص آدم سفارش میده ک آقاهم بتونه بپوشه ...

میدونین خانواده نامزدم با اینک فامیلن اگ سبک بگیرم حلقمو بعدا حرف در میارن برام..برا نامزدمم پیشنهاد ی رینگ ساده رو دادم اگ مامانش باز چیزی نگه.با اینک خرجی نمیکنه خ نظر میده  

عاقبت هجوم ناگهان عشق,فتح می کند پایتخت درد را..

قیمتش مناسبت. چون دختر دایی من چهار ماه پیش حلقه گرفته بود سه و دویست ظریف بود

امضای قبلم برآورده شده با دعای شما نینی سایتی ها ...خونه ام سه خوابه شد😊 ....امضا جدیدم صلوات بفرستید برا رفع مشکلات نینی سایتی ها ..لطفا🤗
زني كه خرج نداره ارج نداره 

😂😂😂😂درکل خرج کنید،ولی جداازشوخی تودوران نامزدی نبایدزیادی مراعات کرد،قبل اون اقاخودش بوده وخرجای خودش بایدتواین دوران بفهمه زن خرج داره 

⚠هُشـــدار کـه آرامـــشِ مـا را نخــراشــے⚠         ( روانشناس💐)
شرایط منم مثل تو بود چون همه خرجا با شوهرم بود منم حلقمو ساده برداشتم..خریدای عروسیمم فقط و فقط ضرور ...

منم دلم می خواد اینکارا رو انجام بدم..ولی بدتر سبک میشم.چون فامیل هست..امان از این حرفاشون..

😂😂😂😂درکل خرج کنید،ولی جداازشوخی تودوران نامزدی نبایدزیادی مراعات کرد،قبل اون اقاخودش بوده وخرجای ...

همه همینو میگن  

😂😂😂😂درکل خرج کنید،ولی جداازشوخی تودوران نامزدی نبایدزیادی مراعات کرد،قبل اون اقاخودش بوده وخرجای ...

😄😄

اره موافقم 

گفته بودم چو بيايي غم دل با تو بگويم /چه بگويم كه غم از دل برود چون تو بيايي
قیمتش مناسبت. چون دختر دایی من چهار ماه پیش حلقه گرفته بود سه و دویست ظریف بود

تازه اونجایی ک من رفتم ی پاساژ تو بالا شهرمون بود..اگ بتونم همین مدلو ی جای دیگ پیدا کنم شاید ارزون تر در بیاد.ولی الان مصمم شدم همین مدلو بگیرم

واقعاهمینطوریه اخه من ب زوجامشاوره میدم همیش اینوب خانم میگم

خواهرمم میگ بیخود دلت نسوزه..از همین الان بزار یاد بگیره برات خرج کنه.رفتین تو خونه خودتون هم حواسش هس ک برات کم نذاره