2777
2789

https://www.ninisite.com/discussion/topic/1889986/خانومایی-که-داروی-اعصاب-مصرف-کردن-میشه-کمکم-کنید-خیلی-نیاز-دارم?postId=63138284

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من میخورم عزیزم.منم دیوونه شده بودم از شدت وسواس فکری زیاد . از هفته ۲۴ دارو خوردم.خیلی بهتر ش ...

میشه بپرسم وسواست چه مدلی بود؟

بدا من انقدر فدای آزاردهنده داره که نمیدونم دیگه چیکار کنم و حس اضطراب  و ناامیدی و ترس بهم میده

کاملا درمانده میشم

یعنی با خوردن دارو دارو اون مسائل برات بی اهمیت شد و ذهنت آزاد شد؟

میشه بپرسم وسواست چه مدلی بود؟ بدا من انقدر فدای آزاردهنده داره که نمیدونم دیگه چیکار کنم و حس اضطر ...

عزیزم من انقدر به همه چی وسواس پیدا کرده بودم کارم به توهم کشیده شده بود، همش افکار منفی ، همش ترس و استرس.فقط گریه میکردم.اره با دارو خییلیی بهتر شدم. داروهای مجاز تو بارداری هستن دکتر برو حتما راهنماییت میکنه.

عزیزم من انقدر به همه چی وسواس پیدا کرده بودم کارم به توهم کشیده شده بود، همش افکار منفی ، همش ترس و ...

ایشالله بهتر و بهتر بشی

ترو خدا سر نمازات یه کوچولو منم دعا کن

خیلی ممنونم از کمکت عزیزم

کلی امیدوارم کردی

خب خداروشکر عزیزم یعنی استرس داشتی

شدیدا استرس داشتم که دوباره بچم اذیتم کنه و بزنه به دیوونه بازی

انتظار داشتم دیگران درک کنن

وقتی میدیدم همسرم آرومه بهش می توپیدم عصبی شده بودم و پرحاشگر

یه شب گریه کردم که خدا آرامش سابقم رو بهم برگردون 

من البته زود جلوشو گرقتم

حدودا یک هفته بود اینجوری شدم

رفتم مرکز بهداشت پیش مشاور