2777
2789
عنوان

از همه دلخورم...

421 بازدید | 21 پست

من 32 سالمه. خواهرم پنج سال از من کوچیکتره,یادم میاد پنج سال پیش کل خانواده بهم گیر میدادن چرا ازدواج نمیکنی, سرکار میرفتم برای خودم ماشین خریدم هرموقع میخواستم برم بیرون باید هزارتا سوال پس میدادم, هرجا بودم باید راس ساعت 8 برمیگشتم خونه , مهمونی و دورهمی زیاد نمیتونستم برم. هرکی هر جا بهم میرسید میگفت چرا ازدواج نمیکنی مشکلت چیه... منم سنتی ازدواج کردم و رفتم یه شهر دیگه, غربت داغونم کرد,تفاوت فرهنگی و کارای احمقانه خانواده شوهر دقم داد... الان هر موقع میام خونه مادرم اینا میبینم که واسه خواهرم بهترین ماشینو خریدن... همش مهمونی و خوشگذرونیه هرکاری دلش میخواد میکنه... همه ام ازش حساب میبرن... واقعا دلم واسه خودم میسوزه...خیلی ارزوها داشتم که واسه بستن دهن مردم خاکشون کردم😔😔

معمولا خانواده ها سر بچه اول زیاد سخت میگیرن. منم همینجور بودم.

تو نامزدی که مامانم اشکم رو در اورد با سختگیری هاش

ولی برای خواهرم اونقدر محدودیت نذاشته بود

حتی الانش هم خواهرم حرفش رو به کرسی میشونه و من اغلب کوتاه میام

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همیشه همینه پدر مادرا به بچه اول خیلی سخت میگیرن و به ته تغاری کاری ندارن

من مثل چی از مامانم حساب میبردم و میبرم :)) الان خواهر کوچیکم مرحمت میکنه شبها دوازده از مهمونی برمیگرده :)) 

من دلخور نیستم البته برای ما اشتباه کردن دلیل نمیشه همون اشتباه رو برای کوچکترا بکنن بالاخره هر دوره ای یه جوره

وصف رخساره خورشید ز خفاش مپرس  دوست عزیز لطفا متن امضاء من رو بخونید نی نی سایتی گرامی لطفا اگر با کامنتهای من مخالفتی داشتید احساستون رو کنترل کنید و من رو ریپلای نکنید مگر اینکه مستقیما شما رو مخاطب قرار داده باشم یا استارتر تاپیکی باشید که توش پست گذاشتم ، من مایل نیستم هیچ بحث و تبادل نظری با مخالفانم داشته باشم مگر اینکه خودم اعلام آمادگی کنم پس خودتون رو خسته نکنید و با اجتناب از هر بحث بیهوده ای در حق اعصاب و شخصیت من و خودتون لطف بزرگی بفرمایید

واقعااین ی مشکل بزرگه تو جامعه ی ما

چرا ازدواج نمیکنی

چرا بچه دارنمیشی

چرا بچتو شوهرنمیدی زن نمیدی

وقتی حق انتخابو از ی آدم عاقل و بالغ میگیرن بنظرم این بزرگترین جفا درحق اون آدمه...فرق گذاشتنم ک تکلیفش مشخصه

I have died everyday waiting for you...Darling don't be afraid,  I have loved you for a thousand years... I'll love you for a thousand more❤❤... Tut elimden beni çok sev... Kimseye ‌verme... Seveceksen ömürlük sev... Bir günlük sevme❤❤... عااااشقتم... عاااشقتم... مثه عطر دعا... مثه رنگ خدا... مثه من که نفس به نفس با تو ام همه جا...❤😍

کلا تو ایران زن دو حالت داره....در خانه ی پدری تحت سلطه ی پدر و مادر....تو خونه ی شوهر....تحت سلطه ی همسر...حالا یه عده بهشون برمیخوره....زنا اختیار لباس پوشیدنشون دست خودشون نیست....چه برسه به ازدواج و مابقی داستانا....

گاه باید سکوت کرد.‌‌...خدا پاسخگو خواهد بود .....شک نکن....
همیشه همینه پدر مادرا به بچه اول خیلی سخت میگیرن و به ته تغاری کاری ندارن من مثل چی از مامانم حساب ...

واسه منه بدبخت ک برعکس بوده😢😢

I have died everyday waiting for you...Darling don't be afraid,  I have loved you for a thousand years... I'll love you for a thousand more❤❤... Tut elimden beni çok sev... Kimseye ‌verme... Seveceksen ömürlük sev... Bir günlük sevme❤❤... عااااشقتم... عاااشقتم... مثه عطر دعا... مثه رنگ خدا... مثه من که نفس به نفس با تو ام همه جا...❤😍
ایرانه دیگه....افکار و عقاید ضد زن....

الان ي سريا ميان ميگن به ايران چه ربط داره منم ي بار گفتم اين جور شد😂كلا سياسيش كردن رفت😑

و خدایی که در این نزدیکیست  قناد خونگی👩🏻‍🍳
واسه منه بدبخت ک برعکس بوده😢😢

آخی طفلکی 

وصف رخساره خورشید ز خفاش مپرس  دوست عزیز لطفا متن امضاء من رو بخونید نی نی سایتی گرامی لطفا اگر با کامنتهای من مخالفتی داشتید احساستون رو کنترل کنید و من رو ریپلای نکنید مگر اینکه مستقیما شما رو مخاطب قرار داده باشم یا استارتر تاپیکی باشید که توش پست گذاشتم ، من مایل نیستم هیچ بحث و تبادل نظری با مخالفانم داشته باشم مگر اینکه خودم اعلام آمادگی کنم پس خودتون رو خسته نکنید و با اجتناب از هر بحث بیهوده ای در حق اعصاب و شخصیت من و خودتون لطف بزرگی بفرمایید