2777
2789
چرا این حرف ها رو به خودت نسبت میدی عزیزم!! این حرفا چیه شما کاملا طبیعی بودی دیگه به شوهر خودشم آد ...

چرا امتحان کردم خیلی غیرتی میشه ناراحت میشه بهم میریزه ولی خیلی هم بهم اعتماد داره خیلی زیاد بخاطر همینم به روی خودش نمیاره که منم مجبور میشم دوباره عادی رفتار کنم که بهم نریزه ناراحت نشه

عزیزم شوهرمن می گه دیگه خیانت نمی کنه نمی دونم من که همه اش دنبالش نیستم اماخیلی عذاب می کشم شوهرشما ...

شوهر من پرو تر ازاین حرفاس قبلا تو گوشیش چت یا پیامک بازی با دخترا بود بهش نشون دادم قبول دار نبود، غیر اینکه یه جنگ راه انداخت که به من داری بُُهتون میزنی و یه دست کتکم زد تازه خودشم طلبکار میگرف، هیچ وقتم قبولدار نشد که خیانت کرده، الانم تو گوشیش چیزای تازه ای در حد رابطه هم با دختر هم با پسر دیدم، اما دیدم فایده نداره به روش نیاوردم منکه فعلا قصدم موندنه بخاطر دخترم، اینجوری هم جنگ اعصاب برای دخترم درست میشه هم متهم میشم،، همم قبحش میریزه. آخه موقع عصبانیت مثه وحشی ها میمونه دخترم ازش میترسه. روانی میشه. نمیخام دخترم غصه بخوره، 😖😖😖😖

گل پونه ها نامهربانی آتشم زد... گل پونه ها بی هم زبانی آتشم زد... میخواهم از شب تا سسحرگاهان بنالم..... افسرده ام، دیوانه ام، آزرده جانم 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آخه شما که نمیدونی من چه آدمی رو از دست دادم یه مرد پر از عشق و احساس و پاک که به مرور اینجوری مثل س ...

میفهمم ولی چیزی که الان شده رو نمیتونی تغییر بدی اگه چیزی بود که با حرف زدن حل میشد تا الان شده بود خودت میگی کلی باهاش حرف زدی به نظر من خودت و احساستو  نجات بده وقتی قدرتو نمیدونه

همه ما یک بار پرسیده ایم چرا؟! و شنیده ایم چون دختری !   

استارتر عزیزم خانومه مهربون و وفادار اولین قدمت این باشه که خودتو سرزنش نکنی فقط روحتو ضعیف تر میکنی تو مثل هر زنی اول کار بی تجربه بودی به خودت حق بده اینکه الانم دنبالشی شوهرته بازم به خودت حق بده یکم مهربون تر باش با خودت تا یکم ارامشت برگرده درونی.ارامش که برگرده بیشتر رو کارات کنترل داری و با سیاست تر رفتار میکنی ادما جایز الخطان فقط خودتو دوست داشته باشو سرزنش نکن از من بعنوان خواهر بشنو😘

لطفا درخواست دوستی ندید
شوهر من پرو تر ازاین حرفاس قبلا تو گوشیش چت یا پیامک بازی با دخترا بود بهش نشون دادم قبول دار نبود، ...

آخی الهی خیلی بده با تمام سلول هام درکت میکنم  من خیانت در حد رابطه رو متوجه نشدم تو همسرم البته همیشه میگم میگم که من ندیدم و نفهمیدم ولی دلیل نمیشه که اونم انجام نداده باشه 

کلا از وقتی خیانت تلفنی رو ازش دیدم دیگه میگم هر چیزی امکان داره باشه و من ندونم من خوشبین باشم

ولی اینچیزایی که شمل گفتین خیلی آدمو له میکنه میگم این بچه ها چه قدرتی دارن که میتونن انقد یه آدم یا یه زن رو محکم و قوی و بی احساس کنن مثل مردا ؟در واقع شما الان نسبت به خودتون بی حس شدین دیگه ؟من بچه ندارم واقعا درکش غیرممکنه برام

نه عزیزم از اول اینجوری نبود اتفاقا جزو مردایی بود که فقط اگه من بلد بودم و مکار و حیله گر بودم و یه ...

من خانواده شوهرم ی عقد خیلی مختصر واسم گرفتن بدون طلا و لباس آن چنانی حتی اون روزم خواهراشنذاشتن منو و اون تو اتاق تنها باشیم یا خودشون میومدن یا بچه هاشونو میفرستادن ی عکس باهم نداریم همش بچه هست پیشمون

استارتر عزیزم خانومه مهربون و وفادار اولین قدمت این باشه که خودتو سرزنش نکنی فقط روحتو ضعیف تر میکنی ...

وااااااای خیلی حرفاتون بهم آرامش داده شوهرم هنوز نیومده خونه فکر کنن تا 12 هم نمیاد فکر کنم تا اونموقع فقط پست شمارو بخونم 

مرسی مرسی که تلنگر بجا و کوچیک بهم زدی تا حالا ازین دیدگاه به خودم و زندگیم نگاه نکرده بودم 

میفهمم ولی چیزی که الان شده رو نمیتونی تغییر بدی اگه چیزی بود که با حرف زدن حل میشد تا الان شده بود ...

من خانواده شوهرم ی عقد خیلی مختصر واسم گرفتن بدون طلا و لباس آن چنانی حتی اون روزم خواهراشنذاشتن منو و اون تو اتاق تنها باشیم یا خودشون میومدن یا بچه هاشونو میفرستادن ی عکس باهم نداریم همش بچه هست پیشمون

من خانواده شوهرم ی عقد خیلی مختصر واسم گرفتن بدون طلا و لباس آن چنانی حتی اون روزم خواهراشنذاشتن منو ...

اگه الان برگردم به عقب هیچ کدوم از رفتارای خانواده ها حتی خانواده خودم برام مهم نیستن میزارن اونا به هدفشون برسن بالاخره خودشون خسته میشن اونوقته که ما دوتا تا آخر عمر راحت با هم میمونیم 

آخی الهی خیلی بده با تمام سلول هام درکت میکنم  من خیانت در حد رابطه رو متوجه نشدم تو همسرم البت ...

خداروشکر بانو جان. الان تابستونم هست همه بیرونن خواهر شوهر من دختر خونه ست همه ام روش حساسن تا ده بیرون بود الانو نمیدونم اونم همونجور که تو داری خودتو اذیت میکنی و اشتباهاتتو هی یاد خودت میاری اونم همینه اونم عین خوره از تو داره تموم میشه ولی داره سعی میکنه جلو چشم تو نباشه تا متوجه ضعفش نشی بهش حق بده بذار با خودش که کنار بیاد باز همه چی درست میشه دقت که به کاراش کنی میبینی خودشو لایق خانواده نمیدونه و خجالت زده ست بذار یکم اروم شه به بیرون بودناش بااین دید نگاه کن و اینجوری بهش کمک کن خانواده کوچکتون این بحرانو پشت سر بذاره عزیزدلم تو الان یه مادری و یه زن باتجربه که به وقتش با صبوری خانوادتو مدیریت میکنی

لطفا درخواست دوستی ندید
خداروشکر بانو جان. الان تابستونم هست همه بیرونن خواهر شوهر من دختر خونه ست همه ام روش حساسن تا ده بی ...

مرسی از لطف و محبت بی پایانت 

نکته اول اینکه من بچه ندارم و مادر نیستم و دوم اینکه اون یه زمانی خیلی پراحساس و گرم بود و خیلی منو دوست داشت ولی منه احمق همه چیزو خراب کردم اما حالا دیگه اون آدم نیست اگه الان بیرونه از رو خوشیشه نه چیز دیگه 

مرسی از لطف و محبت بی پایانت  نکته اول اینکه من بچه ندارم و مادر نیستم و دوم اینکه اون یه زمان ...

عه فک کردم مامانم شدی. گلم تو ظاهرشو میبینی مردا برعکس ما خانوما خیلی دو رو اند بخوان نشون ندن توشون چه خبره همرا نفهمه ادم. بعدم من خودم ثکترای اینجور گند زدنارو دارمو این روزا رو هم کشیدم خیلی تحقیر شدم تا خداروشکر تا حد زیادی برگشته اخلاقاش ولی هنوزم مثل اولش نیست درست میکنه زمان همه چیو. من خودم سر خودم فهمیدم که دارم بزرگ میشم از مرحله خرابکاری و کسب تجربه رسیدم به مرحله صبر ایوب داشتن هرچی صبورتر میشم همه چی بهتر میشه واقعا زندگیت نیاز به صبر داره به رابطتون فرصت بده ارامش خودش برمیگرده فقط تو خانوم و با وقار و مهربون بمون این رمز این مرحله ست😃

لطفا درخواست دوستی ندید
مرسی از لطف و محبت بی پایانت  نکته اول اینکه من بچه ندارم و مادر نیستم و دوم اینکه اون یه زمان ...

بعدم فدا سرت که خراب کردی فدا یه تار موت بابا خوب کردی اصن زندگی همه که سراسر خوشبختی نیست همه کلی گند میزنن و درست میکنن تا یهو میبینی بیست سال یه زوج باهمن برا دوران جوونی طبیعیه بخدا خرابکاری.خدام گفته انسان جایز الخطا ما خودمون ول کن نیستیم یه مرحله از زندگی بود گذشت ولش کن فقط الانو ببین نده انرژیتو برا قدیما

لطفا درخواست دوستی ندید
چرا امتحان کردم خیلی غیرتی میشه ناراحت میشه بهم میریزه ولی خیلی هم بهم اعتماد داره خیلی زیاد بخاطر ه ...

پس دوستت داره 

آدم خرافاتی نیستم ولی حس میکنم یه چیزی هست چهار قول رو بخون هر روز تو خونه اگه تربت کربلا داری یکم بریز تو شربتش و آیت الکرسی بخون 

ان شاالله حرارت عشق و گرمی به خونتون برگرده 

.نیست نشان زندگی تا نرسد نشان تو.اللهم عجل لولیک الفرج