2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

باز دوران عقد وابستگی کمتره جدایی راحتتر مثل سگ پشیمونم که جرا دوران عقد جدانشدم تا پای طلاق رفتم ام ...

دلبل خیانتش چی میتونه باشه؟

.نیست نشان زندگی تا نرسد نشان تو.اللهم عجل لولیک الفرج
اخه مگه میشه ادم با ی نفر زیر ی سقف زندگی کنه بعد طرفو نخواد نمیدونم واقعا خیلی بده ک ادم هیچو۳ ...

ببین عزیزم مشکل اصلی امثال ماها اینه که خود واقعیمونو گم کردیم 

خودمون اصل و اولویت زندگیمون نیستیم حالا اونایی که بچه دارن بخاطر بچه هاشون از خودشون و علایقشون میگذرن درصد کمی هم مثل ما که دیگه خیلی اوضاعمون وخیمه

بخاطر یه غریبه که از پشت بهمون خنجر زده 

عین مرگ تجدریجی میمونه من خودم دارم نفس میکشم ولی درواقع مردم خیلی وقته مردم ولی دهن اونو دخترارم سر ...

انشاءا...كه مشكلتون خل بشه و خوشي برگرده به رابطه و زندگيتون🙏🏻🙏🏻🙏🏻

واااای منم دقیقا اینجوری بودم البته ما نامزدیم منم وقتی یه پیام بهم میداد کل اون روزو خوشحالم بودم وقتی خبری ازش نمیشد هیچکاری نمیتونستم بکنم همش دپرس بودم اگه شبا شب بخیر نمیگفت(که اکثرا هم نمیگفت!) شبا تا صبح خوابم نمی‌برد راستش نمیدونم چی شد ولی انقدر با بی توجهیاش اذیتم کرد که دیگه ازش سرد شدم اولش تصمیم گرفتم منم مث خودش بشم بهشمحل ندم ولی اونجوری خودمم باز اذیت میشدم آخرش به این نتیجه رسیدم که باید واسه یه زندگی پر از عشق تلاش کنم لیاقتم خیلی بیشتر از اینه که تو این رابطه بمونم الانم دارم ازش جدا میشم برام سخته خیلی دوسش دارم ولی سختی جدا شدن چند ماهه بلخره تموم میشه و میتونم دوباره خوشحال باشم توهم عزیزم تا وقتی باهاش زندگی میکنی فکر نکنم بتونی بیخیال باشی چرا با همچین آدمی موندی؟ جدا شی برات کم کم راحتتر میشه تو هم لیاقتت کسیه که با تمام وجودش عاشقت باشه و بهت محبت کنه میدونم چه حسی داری بهتر از هر آدم دیگه ای درکت میکنم ولی یکم سختیاشو تحمل کن من بهت قول میدم روزای بدو فراموش میکنی

همه ما یک بار پرسیده ایم چرا؟! و شنیده ایم چون دختری !   
ببین عزیزم مشکل اصلی امثال ماها اینه که خود واقعیمونو گم کردیم  خودمون اصل و اولویت زندگیمون ن ...

ببین اونیم ک بچه داره مطمین باشه کلافه تره

بنظر من ی مادر عشقو محبتو از پدره خانواده میگیره انرژیشو ذهن بازشو ارامششو

بعد میاد اون انرژی و شادیو محبتو تو خونه بین بچه ها و حتی ب مرد خونم انتقال میده

اینه ک همه جای خ نه بوی ارامش میده ادم عاشق خونشه

بهترین جای دنیاهم ک بره دوست داره برگرده ب همون خونه پیش همون ادما

اما وقتی هیچ مهرومحبتی نباشع

دیگع چیزی نداره

فقط ی مشت بچه بزرگ میکنه ک بی اعصاب و پرخاشگرن

بچه ها دام داره میترکه از وقتی خیانت کرده من حریص شدم روز به روزم دارم حریص تر میشم  انقد آویز ...

از اول اینجوری بود یا بعدا اینجوری شد آخه من عقدم و نامزدمم سر هر چیزی بهانه میاره ک‌پیشم نباشه 

دلبل خیانتش چی میتونه باشه؟

من خودمو اینجور توجیه میکنم بخاطر سیاست بلد نبودن در واقع زن سیاستمداری نبودم خیلی ساده بودم به زبا دیگه ابله و به قول استاد یوگام خیلی خوشبینان

من خودمو اینجور توجیه میکنم بخاطر سیاست بلد نبودن در واقع زن سیاستمداری نبودم خیلی ساده بودم به زبا ...

خیلی خوشبینانه بخوام ببینیم معصوم بودیم بخاطر چیزای ساده ریز و درشت و خانواده دعوا نیکردیم بلد نبودیم با خانواده ها چطور برخورد کنیم 

از اول اینجوری بود یا بعدا اینجوری شد آخه من عقدم و نامزدمم سر هر چیزی بهانه میاره ک‌پیشم نباشه  ...

خیلی مراقب باش عاشقایه دوران عقد الان تو این اوضاع باشن 

نامزد شما ریسک داره زندگی باهاش

از اول اینجوری بود یا بعدا اینجوری شد آخه من عقدم و نامزدمم سر هر چیزی بهانه میاره ک‌پیشم نباشه  ...

نه عزیزم از اول اینجوری نبود اتفاقا جزو مردایی بود که فقط اگه من بلد بودم و مکار و حیله گر بودم و یه مقدار صبر داشتم میشد مثل موم تو دستای من و عاشقم میشد 

خدا لعنت کنه خانوادشو که عامل اصلی همه چیز اونا بودن حالا که اونا خوب شدن ما به طلاق عاطفی رسیدیم 

نمیدونم یا شایدم وقتی ننه عفریتش دید خوب به هدفش رسیده و دبگه پسرش عاشق من نیست حالا کنار نشسته تماشا میکنه کیف میکنه

باز دوران عقد وابستگی کمتره جدایی راحتتر مثل سگ پشیمونم که جرا دوران عقد جدانشدم تا پای طلاق رفتم ام ...

دقیقا منم یه زمانی دلم براش می سوخت... فک میکردم خیلی ساده و پاک و بی آلایشه😂😂😂 کاااااااااملا کاااااااملا برعکس بود

هیچوقت حس ششم خوبی نداشتم

من خودمو اینجور توجیه میکنم بخاطر سیاست بلد نبودن در واقع زن سیاستمداری نبودم خیلی ساده بودم به زبا ...

چرا این حرف ها رو به خودت نسبت میدی عزیزم!!

این حرفا چیه شما کاملا طبیعی بودی دیگه به شوهر خودشم آدم محبت نکنه به کی محبت کنه پس

ولی اگه بخوای میتونی با نشون ندادن محبتت یه مدت ببینی چه تاثیری میزاره رو همسرت.

من اگه جایه تو بودم یکم مشکوک رفتار میکردم ببینم غیرتی میشه؟

حس دوست داشتنش رو یجورایی یادش میاره اگه دوستت داشته باشه غیرتی میشه 

البته این نظر منه شایدم درست نباشه ولی خودم بودم اینکارو میکردم اگه دیدی اینم براش مهم نیست دیگه به نظرم بهتر به فکر جدا شدن باشی چون این زندگی نیست دیگه!

واااای منم دقیقا اینجوری بودم البته ما نامزدیم منم وقتی یه پیام بهم میداد کل اون روزو خوشحالم بودم و ...

آخه شما که نمیدونی من چه آدمی رو از دست دادم یه مرد پر از عشق و احساس و پاک که به مرور اینجوری مثل سنگ سرد شده 

من دارم ازین میسوزم