2777
2789
آخی الهی خیلی بده با تمام سلول هام درکت میکنم  من خیانت در حد رابطه رو متوجه نشدم تو همسرم البت ...

آره من شکستم، له شدم، خورد شدم، اما دخترم باعث شد، قوی شم مقاوم شم، استوار شم تا بتونم زندگی کنم، بخاطر دخترم فداشدم، اما مگه نمیگن بهشت زیر پای مادران است، اگه من دخترمو ولی کنم برم، بزرگ شه عقده ی اینکه مادرش نبوده که براش مادری کنه، عقده ی خیلی چیزا به دلش بمونه، که باعث وبانیشم باباشه اما وقتی من جا بزنم آدم بده من میشم کسی که فداکاری نکرد ونموند بخاطر بچش اون من میشم 😞 آره بعضی وقتا بعضی چیزا بعضی آدمها باعث میشن قوی تر شی ،،،اون آدمای زندگی من دخترمو غم چشمای مامان بابامه 😖😖😖فدایی دارن ،فداییشون منم 😖😖😖😖

گل پونه ها نامهربانی آتشم زد... گل پونه ها بی هم زبانی آتشم زد... میخواهم از شب تا سسحرگاهان بنالم..... افسرده ام، دیوانه ام، آزرده جانم 
آخی الهی خیلی بده با تمام سلول هام درکت میکنم  من خیانت در حد رابطه رو متوجه نشدم تو همسرم البت ...

بعد از خیانت دیگه هیچوقت اون آدم سابق نمیشی 😖😖😖😖

گل پونه ها نامهربانی آتشم زد... گل پونه ها بی هم زبانی آتشم زد... میخواهم از شب تا سسحرگاهان بنالم..... افسرده ام، دیوانه ام، آزرده جانم 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

عه فک کردم مامانم شدی. گلم تو ظاهرشو میبینی مردا برعکس ما خانوما خیلی دو رو اند بخوان نشون ندن توشون ...

خیلی حرفات آرامش بخشه خیلی زیبا و البته با تجربه حرف میزنی چشم منم سعی میکنم از امشب تمرین کنم این چیزایی رو که شما میگی و نقطه آغاز تغییرم حتی شاید همین پستای پرانرژی و آرامبخش شما باشه 

از لطف و محبت بی دریغت واقعا ممنونم ؛ممنونم که امشب کنارم بودین و بهم امید دادین 

خداروشکر که زندگی شما الان تو غلتک افتاده و تو مرحله خوبی هستین و از زندگیتون راضی هستین و همینکه در حال پیشرفتین خودش یعنی زندگی 

ان شاالله همیشه موفق و پیروز باشید 

از خودم بدم میاد اصلا من آدم نیستم راست میگی واقعا حق داره چون من خودم میدونم که باعث همه چیز خودم ه ...

عزیزم اینجوری فقط به خودت آسیب‌میزنی ؛چشم رو هم بزاری سنت میره بالا موقعیتهای خوبتو هم از دست میدی...برو اقدام کن واسه مهریه...مشکل ما زنا اینه که همش ترس داریم

آره من شکستم، له شدم، خورد شدم، اما دخترم باعث شد، قوی شم مقاوم شم، استوار شم تا بتونم زندگی کنم، بخ ...

ای بابا معلومه بدجوری دلت شکسته و له شدی 

اما حرفای کاربر شیوا رو با دقت بخون خیلی حرفاشون آموزنده و کاربردی هست و آرامشبخشه

امیدوارم خدا یه در پر از خوشبخای و هر چی حس خوبه تو دنیا برات باز کنه 

امشب برات از ته دل دعا میکنم خواهر گلم خیلی درکت میکنم عزیزم حداقل میتونی خودتو با این آروم کنی که تو تنها نیستی خیلی از آدما الان به این درد دچارن 

حتی اگه یه کوچولو سرتو تو فامیل بچرخونی میبینی که عه خیلی از آدمایی که قکرشو نمیکردی هم آره

ای بابا معلومه بدجوری دلت شکسته و له شدی  اما حرفای کاربر شیوا رو با دقت بخون خیلی حرفاشون آمو ...

اره عزیزم خب خیلی سخته بایه آدم سرد وبی احساس طرف باشی، احساستو شکسته باشه، بعد بجای اینکه برای تو باشه برای دیگران باشه، تو بسوزی، تو عقده به دلت مونده باشه یه شب تو بغلش بخوابی تو این ۱۱ سال زندگی، عقده ی خیلی چیزا به دلت مونده باشه.... منکه واگذارش کردم به خدا، میخاد حتی بکشتشم من حرفی ندارم. برام مهم نیس..... 

شما چندسالته

من ۲۴سالمه، ۱۳سالگی ازدواج کردم، دخترم ۸سالشه امسال میخاد بره کلاس سوم 

من ۲۴سالمه، ۱۳سالگی ازدواج کردم، دخترم ۸سالشه امسال میخاد بره کلاس سوم 

واقعا خیلی تو سن کم پس این دردارو کشیدی 

من 27 سالمه ،7 ساله ازدواج کردم و چهارساله که  این عذاب همرامه اما امشب از حرفای کاربر شیوای عزیز خیلی انرژی گرفتم و امیدوار شدم 

یعنی شوهرت اصلا کنارت نمیخوابه یا باهات رابطه نداره؟هنوزم ادامه داره کاراش؟اگه اذیت میشی جواب نده گلم 

واقعا خیلی تو سن کم پس این دردارو کشیدی  من 27 سالمه ،7 ساله ازدواج کردم و چهارساله که  ا ...

اره عزیزم خریت محض کردم ازدواج کردم زود اونم باهمچین ادمی، نه کنارم نمیخوابه، رابطه ام درحد ماهی ۴۰روزی یه بار، گاهیم نزدیک به دوماه میشه که رابطه نداشته باشیم 

اره عزیزم خریت محض کردم ازدواج کردم زود اونم باهمچین ادمی، نه کنارم نمیخوابه، رابطه ام درحد ماهی ۴۰ر ...

واقعا حرفی ندارم آخه چطوری کنارت نمیخوابه اما باهات رابطه برقرار میکنه

لعنت به همشون بخدا اعصابم خراب شد شرمنده

واقعا حرفی ندارم آخه چطوری کنارت نمیخوابه اما باهات رابطه برقرار میکنه لعنت به همشون بخدا اعصابم خر ...

مَردن دیگه، احساس ندارن، اما برای رابطه نیاز به احساس نیس، مثه حیوون میان و میرن... 

اخه مگه میشه ادم با ی نفر زیر ی سقف زندگی کنه بعد طرفو نخواد نمیدونم واقعا خیلی بده ک ادم هیچو۳ ...

این اشتباه شماست توجه زیادی بی توجهی میاره دوبار ک  بهش محل ندی و بگی من دیگ نمیخوامت  مرد زیاده ک واسه من بمیره حسااب کار میاد دستش 

خدایا تو میگی پناه بی پناهانی .. پناهی ندارم ..ننیازمند نوازشت هستم