2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من رفتم هی میگفتم دکتر جان عزیز من . من قبول کردم ایشون خیانت کرده بگو با حسم چه کنم؟ انگار ن انگار ...

اره ببخشیدولی واقعا بیشعورن که اینطوری میگن هرادمی ضعف وقوت داره اینافقط ضعفارومیبینن

من رفتم هی میگفتم دکتر جان عزیز من . من قبول کردم ایشون خیانت کرده بگو با حسم چه کنم؟ انگار ن انگار ...

ولی خداروشکر دکتر من خوبه چندتا دکتر عوض کردم تا به این رسیدم عالیه اما تا وقتی من نخوام نمیتونه هیچ کار بکنه 

منم باید تمرین ها و توصیه هاشو عملی کنم باید خودمو تغییر بدم 

هفته ای یبار میرم البته الان دو ماهه تازه شروع کردم ایشالا که تو بلند مدت نتیجه بده

ولی خداروشکر دکتر من خوبه چندتا دکتر عوض کردم تا به این رسیدم عالیه اما تا وقتی من نخوام نمیتونه هیچ ...

تازه من امروز بعد سه ماه اتفاقی دیدمش. خوش تیپ چاق... انگار ن انگار چه بلائی سرم آورده... بیشتر حرص خوردم ک اون شاده من ناراحت

تازه من امروز بعد سه ماه اتفاقی دیدمش. خوش تیپ چاق... انگار ن انگار چه بلائی سرم آورده... بیشتر حرص ...

شما الان جدا هستین ؟یعنی شما خونه پدرتونین؟سر خیانت؟

بچه ها دقیقا

اینجا خیلیا رو میبینم

ک تو زندگی زناشوییشون هیچ عشقو علاقه ای نیست

یعنی بیشتر اقا مایل نیست و تمایلی ب این زندگی مشترک نداره

خانومم ک فقط تنها دلیلش موندنه

ایا این واقعا اسمش زندگیه؟

اینا باید چیکار کنن

خانومه بیس سال سی سال ازعمر خودشو تو زندگی ای بگذرونه ک هیچ عشقو علاقه ای دریافت نمیکنه

خب مگه کشته مرده ی لقمه نونه یا ی دست لباسه

نمیدونم بنظر شما اینجور ادما باید چیکار کنن

یه مدت بی توجهی کن به شوهرت مثلاً ۵ماه ببین اگه برگشت سمتت پس به خودش اومده وگرنه که دیگه....

آخه مشکل منم همینه که میگم نمیتونم 

یعنی در واقع تو تاپیک خودم گله اصلی رو از خودم دارم میگم چرا من اینجوریم ؟چرا نمیتونم خودم باعث شادی خودم باشم چرا اگه اون زود بیاد خونه فقط من شاد میشم چرا اونو عامل شادی و ناراحتی خودم میبینم

کافیه اون فقط زود بیاد خونه اگه تا صبح یه کلمه حرفم نزنه کافیه من شادم خوشحالم و متاسفانه اینو نشون میدم و اگرم نیادم بازم ناراحتیمو نشون میدم 

شوهر منم همین طور ولی دوشبه تصمیم گرفتم من دیگ نمیخوامش 

اخه مگه میشه

ادم با ی نفر زیر ی سقف زندگی کنه

بعد طرفو نخواد

نمیدونم واقعا

خیلی بده ک

ادم هیچو۳ت احساس خوبی نمیکنه

من خودم اصلا نمیتونم تو خونه ای ک زندگی میکنم باکسی قهر باشم یاحتی سرسنگین باشم

اره  البته این بی پدر دوران عقد خیانت کرد! سه ماهه هیچ ارتباطی باهم نداریم. امروز اتفاقی دیدمش

باز دوران عقد وابستگی کمتره جدایی راحتتر مثل سگ پشیمونم که جرا دوران عقد جدانشدم تا پای طلاق رفتم اما لحظه آخر دلم براش سوخت 

بچه ها دقت کنید فقط دلم براش سوخت علاقه یا وابستگی بهش نداشتم حالا همونی که دلم براش سوخت یه روزیم رسید خیانتشم کرد و روزگارو به اینجا رسوند 

ایشالا هر چی خیر و صلاح خودته برات رقم بخوره