2821
2789
عنوان

احساس بی ارزشی وبی هدفی میکنم؟؟

300 بازدید | 14 پست

من ۲۶سالمه یه پسرسه ساله دارم وفوق العاده شلوغ واذیتی نمیتونم جایی برم باهاش ترجیح میدم خونه باشم چون بیرون همش باید دنبالش باشم تا خرابکاری نکنه ازطرفی فقط کارم شده بچه داری وخانه داری زندگیم یکنواخت شده واقعا احساس بی ارزشی وبیهودگی میکنم حس میکنم اصلا ادم مفیدی نیستم کاش شاغل بودم یا حداقل هدفی برازندگیم داشتم دیگه هیچی برام تازگی نداره یجور حس بی انگیزگی وبی هدغی وپوچی دارم چیکار کنم برای بهبود اوضاع زندگیم😔😔😔😔

منم همینطور ، با این تفاوت که تو مادری و من بچه هم ندارم، من اگه جات بودم با بچه ام عشق میکردم😢...

شخصی جهنم را اینگونه برایم توصیف کرد: در آخرین روز زندگی ات روی زمین، آن شخصی که از خودت ساخته ای، شخصی که  میتوانستی باشی را ملاقات خواهد کرد...

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

وای خانوم خوشگل تو یه مسر شاد و شیطون داری این یعنی کلی هدف 

من اگه بچه دار بشم همش باهاش خوش میگذرونم 

فوتبال 

کلاس موسیقی 

بازی 

اواز 

بدو بدو 

یسره خونه همه مهمون بودم

دعا کن منم بچه دار بشم

انقدر خیال بافی کردم دیوونه شدم 

منم همینم با این تفاوت که بچه ندارم. اگه راهی پیدا کردی به منم بگو

عه وااا چه مثل هم نوشتیم😃

شخصی جهنم را اینگونه برایم توصیف کرد: در آخرین روز زندگی ات روی زمین، آن شخصی که از خودت ساخته ای، شخصی که  میتوانستی باشی را ملاقات خواهد کرد...
منم همینطور ، با این تفاوت که تو مادری و من بچه هم ندارم، من اگه جات بودم با بچه ام عشق میکردم😢...

بچمو دوست دارم ولی این حسم اذیتم میکنه ازطرفی پسرم بدترمحدودم کرده نمی تونم براخودم باشم شده حتی چند دقیقه بازسما آزادتری بیرون واینا میتونی بری استخرباشگاه

وای خانوم خوشگل تو یه مسر شاد و شیطون داری این یعنی کلی هدف  من اگه بچه دار بشم همش باهاش خوش ...

برات صلوات میفرستم ان شاالله که باردار بشی عزیزم

خدا همیشه با ماست... برا تعجیل در ظهور یه صلوات میفرستی؛ممنون. خداوندا مهربان پروردگارم سپاس گذارم
وای خانوم خوشگل تو یه مسر شاد و شیطون داری این یعنی کلی هدف  من اگه بچه دار بشم همش باهاش خوش ...

انشاالله بزودی مامان میشی گلم  اما واقعا این کارا لازمش داشتن بچه اروم وساکته پسرمن شلوغه اصلا نمیشه 

بچمو دوست دارم ولی این حسم اذیتم میکنه ازطرفی پسرم بدترمحدودم کرده نمی تونم براخودم باشم شده حتی چند ...

عزیزم به این فکر کن که چندسال دیگه پسرت بزرگ بشه به همه چی میرسی، باشگاه و کلاس میری، ولی در الان از شرایطت لذت ببر‌ ، آزادی که بچه نداشتن به آدم میده هیچ لذتی نداره، هیچ کس نمیتونه آدمو از تنهایی دربیاره جز بچه

2825
2823

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

2791
2779
2792