راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی میگرفتم یا سخت بود یا وزنم برمیگشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهمتر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.
منم همینطور ، با این تفاوت که تو مادری و من بچه هم ندارم، من اگه جات بودم با بچه ام عشق میکردم😢...
بچمو دوست دارم ولی این حسم اذیتم میکنه ازطرفی پسرم بدترمحدودم کرده نمی تونم براخودم باشم شده حتی چند دقیقه بازسما آزادتری بیرون واینا میتونی بری استخرباشگاه
بچمو دوست دارم ولی این حسم اذیتم میکنه ازطرفی پسرم بدترمحدودم کرده نمی تونم براخودم باشم شده حتی چند ...
عزیزم به این فکر کن که چندسال دیگه پسرت بزرگ بشه به همه چی میرسی، باشگاه و کلاس میری، ولی در الان از شرایطت لذت ببر ، آزادی که بچه نداشتن به آدم میده هیچ لذتی نداره، هیچ کس نمیتونه آدمو از تنهایی دربیاره جز بچه
شخصی جهنم را اینگونه برایم توصیف کرد: در آخرین روز زندگی ات روی زمین، آن شخصی که از خودت ساخته ای، شخصی که میتوانستی باشی را ملاقات خواهد کرد...