2777
2789
عنوان

ارزوهایی که بخاطر بی پولی اونو از سرتون بیرون کردین

| مشاهده متن کامل بحث + 887 بازدید | 76 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کجا خوندی؟ شوهرم و پدر شوهرم یه زمین دارن قصدشون اینه .  

ول کردم دیگه خواهر ی ترم خوندم...اوه اوه خیلی سنگینه پروژش بازدهیش هم خیلی زمانبره ...شاید بتونید با کمک سازمان ورزش اکی کنید این قضیه رو...مشورت می دن بهتون..زمینش کجاست؟

آنکه در طرز غزل نکته به حافظ آموخت /یار شیرین سخن نادره گفتار من است 

من وضع بابام خوب بود و هیچ ارژویی رو بخاطر نداشتن پول از دست ندادم برعکس شوهرم 😳ازش دعوت میشه به تیم فوتبال واسه مسابقات لیگ نوجوانان وقتی بچه  بوده ولی چون پول نداشتن واسش کفش بخرن نتونسته بره همیشه اینو با ناراحتی تعریف میکنه و میگه خیلی گریه کردم که واسم بخرن ولی پول نداشتن .میگه اگه کفشو خریده بودم الان شاید شرایطم جور دیگه ای شده بود و فوتبالیست بودم ....و خیلی خاطرات از بی پولی تعریف میکنه که ادم دلش کباب میشه

در حال حاضر دوست دارم برم ابروهامو میکرو بیلدینگ کنم ۳۵۰ تونمه ولی پولش و ندارم..😓

بعد اینکه خونه دار بشیم....و همه آرزوهای دخترم و همسرم و آرزومندم😍😍😍

مهربون میشه لطفا واسه سلامتی خانواده ام و نی نی تو راهیم یه صلوات مهمونم کنی❤❤مرسی فداااات😍😍خدا جونم شکرت که حکمتت با خواسته دلم یکی شد😍❤❤وهو الرحم الراحمین❤❤