2777
2789
عنوان

اوایل هفته ششم میگن قلب تشکیل نشده

1410 بازدید | 16 پست

سلام لطفا کمک میکنین حسابی گیج شدم هر دکتر یه چیز میگه خواهشا تجربه ای اگه دارین میگین. من جواب سونو رو پیش یک دکتر بردم گفت نرماله ساک دیده شده و یکم خون پشت جنین بود که گفت طبیعیه با پروژسترون جذب میشه پلی چیزی که خیلی بهمم ریخت امروز یه دکتر دیگه گفت قلب تشکیل نشده و احتمال سقط و کورتاژ هست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تا ده هفته هم وقت داری گلم چقد عجله داری

توروخدا برای سالم بدنیا اومدن نی نیم صلوات بفرستین سه تا سقط خود به خودی داشتم دعا کنین این بارداریم خوب پیش بره ممنون دوستان گلم🙏🏻🙏🏻🙏🏻
واژینال عزیزم

شوهرم که رفت مطبشون و خیلی باهاشون بحث کرد ک چرا مطمین نیستین یه چیزی میگین . خیلی تو دلمو خالی کرد دکتره منشیش حتی نذاشت برم پیشش خودش سونو رو برد نشونش داد

وا چه مسخره من هفته هفتم قلبش تشکیل نشده بود هفته نهم رفتم تشکیل شده بود چه دکتر احمقی بوده!، بعدم چرا هی این دکتر اون دکتر میرین؟ یه دکتر خوب رو انتخاب کنین و فقط پیش همون برین تا صدتا حرف مختلف نشنوین، تو ماه های اولیه هم سونوی واژینال خطرناکه چرا اجازه دادین، دکتری که حتی حاضر به ویزیت مریضش نیس چه فایده داره اخه

تو رابطه‌ای که قراره همش اشتباهات طرفو ببخشی... یه بار خودتو برای انتخاب اشتباهت ببخش و تمومش کن :)

عزیزم نگران نباش هنوز وقت داری من آخر شش هفته دقیقا همین و بهم گفتن . گفت برو سقط میشه و خون پشت جفتم داشتم که بهم شیاف داد منم چند روز بعدش رفتم یه سونوگرافی خیلی خوب همه چی اوکی بود و الان نی نی تو دلمه ..فقط استراحت کن و سونوگرافیتو عوض کن حتماااااااا ایشالا که مث من دلت شاد بشه