2777
2789
عنوان

کنکور و تقلب؟؟؟؟؟مگه داریم؟؟؟؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 18811 بازدید | 85 پست
جالب این بود واسه همه صندلی چوبی بود  مال من صندلی مبلی از اینا که زیرش و پشتش ابر و روکش داره ...

جای منم خوب بود تو سلف داشگاه بود 

حالت میز تحریر و صندلی بود 

ولی خودم حالم بد شد 

صبح پسر عموم یدونه متادون داد خوردم بهم نساخت حالم از اول اختصاصی بد شد 

سه بار گلاب به روتون بالا آوردم یه بار هم از حال رفتم 

به زور آبقند تا آخر جلسه نشستم

خیلی بد بود 

منی که برای رتبه زیر هزار رفتم فکر نکنم زیر ده هزار بیارم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تو کنکور از این روش برای جلوگیری از تقلب استفاده میشخ که اکثرا میدونید : 

سوالات کنکور مثلا (تجربی) برای تمامی داوطلبان مشترکه ولی ترتیب سوالات برای هر نفر متفاوته !
مثلا سوال یک دین و زندگی شما ممکنه سوال هیجده فرد کناریتون باشه !
مگر اینکه جواب ها لو بره و هر نفر بگرده و تو سوالاتش ، اون سوال رو پیدا کنه و تیگ بزنه جوابو

من "  مَرد  " هستم 
سوالای قلمچی با کنکور فرق داره  همه طراحارو تو قرنطینه نگه میدارن احتمال لو رفتن سوالا منفیه&n ...

طراحا لو ندادن که 

مسولین حوزه تو استانا که یه روز قبل آزمون سوالارو داشتم 

کسایی که تکثیر کردن سوالارو 

کسایی که سوالارو رسوندن به مراکز همه سوالارو داشتن 

امکان لو رفتنش زیاده

تو کنکور از این روش برای جلوگیری از تقلب استفاده میشخ که اکثرا میدونید :  سوالات کنکور مثلا ...

سوالو داشتن گزینه رو نداشتن که 

خیلی ها هم سر جلسه عکس گرفتن ساعت 10/30 فرستادن فیزیکو جواب گرفتن 

کاری نداره

بلوچ کجایی عزیزم؟؟

بلوچستان  شهرستان نیکشهر

صَد سال سَفَر کَردَم. 😍 عاشِک نَشُدَم . 😇 یه باره تَرا دیدم دیوانَه شدم   😢    بی تَرا ساهَتی ✨.  ساهَتی دل نَبی راحَت💫.  نیست منی لونتا 😢لونتا کَندَگِ حاجت.  کَندَگ حاجت ✨❤️ دل تَرا داته داتَه بَندر آزاتا 😢✨ تو بلِه دلبر.  دلبر نَههِ مَنی یاتا😢😪⚡️❤️
اما بنظرم از ۴صبح تا ۷ نمیشه همه ی سوالارو خوند و رتبه ی یک شد مطمئنا تلاشی ک کردن رتبه یک تو ۳ ساعت ...

کسی که ای کارو میکنه رتبه خودش نجومیه این کارو میکنه بشه مثلا زیر 10000 یا 5000 

بلوچستان  شهرستان نیکشهر

عزیزم یه حلوا نیکشهری دارین چقدر خوشمزس...دستور پختش میدونی؟؟؟

در تاریخ ۹۹/۹/۹ من به آرزوم رسیدم و خیلی خوشحالم ...واسه آرامش و خوشبختیم دعا کنید محتاج دعاتونم
عزیزم من خودم یکی از رابط های کنکور بودم اصلا چنین چیزی امکان نداره

خود بچه ها گفتن که دیدن سر جلسه یه معلم که مراقب بوده اومده گفته که این چیه زدی این غلطه این یکی رو چرا این زدی جوابش اینه 

عزیزم بخواد لو بره راحت لو میره 

یکی از دوستای من بود دو سال پیش باباش استاد دانشگاه بود

از مذهبی ها که به حرام و حلال اهمیت میدن 

میگفت م میشناسم کسی رو که همین الان 30 تومن بدب 70 درصد سوالای فیزیکو بهت میرسونه

اگر اینطوره که شما میگین نفر اول باید همرو ۱۰۰ بزنه😐...

ولی اگر حفظ کرده طرف واقعا دمش گرم اون همه سوال رو میشه حفظ کرد؟!😕

دروغه بابا اگر واقعا اینجوری بود الان همه جا پخش شده بودو اخبار همه جا جار میزدن... امتحان دبیرستان پخش شده بود نیم ساعته همه فهمیدن اینو ک دیگه هیچی!! خواهشا شایعه نسازید...استارتر هر کی بهت گفته بدون چاخان کرده😂

🧸
اگر اینطوره که شما میگین نفر اول باید همرو ۱۰۰ بزنه😐... ولی اگر حفظ کرده طرف واقعا دمش گرم اون همه ...

عزیزم سازمان سنجش هیچ وقت نمیزاره همچین موضوعی به بیرون درز کنه اگر هم باشه قطعا روش درپوش میذاره

من مطمنم که امکانش هست چون چند سال پیش هم برای سوالای ارشد این اتفاق افتاد و چند تا از دوستای پسر عموم سوالارو یه روز قبل داشتن