2777
2789
عنوان

کنکور و تقلب؟؟؟؟؟مگه داریم؟؟؟؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 18806 بازدید | 85 پست
به نظر من امکانش نیس حوزه ای که من امتحان دادم مراقباش کلی سختگیر بودن تکون میخوردی تذکر میدادن

ولی حوضه ما هر ک به هرکی بود 

من با این که حالم بد بود 

ولی خندم گرفته بود هر کی یمخواست میرفت دستشویی میومد 

راحت میشد تقلب کرد حتی دستشویی هم خیلی سخت نگرفتن 

راحت میشد تقلبکرد حیف شد 

ای کاش میبردم        

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خخ نمیدونم. خودمم دنبالشم ب هیچکی نمیدن دستورشو میگن محرمانس مثلن خخخ

هرسری میرم چابهار میرم از نیکشهر واسه خودم کلی میگیرم از بس خوشمزس

در تاریخ ۹۹/۹/۹ من به آرزوم رسیدم و خیلی خوشحالم ...واسه آرامش و خوشبختیم دعا کنید محتاج دعاتونم
عزیزم گزینه ها رو حفظ میکنن میشن رتبه یک 😂

چجوری گزینه و حفظ‌کرد آخه الف . ب و... داره و هر ستون با ستون کنار گزینه ها متفاوته

۱۰۰ و خورده ای و ک‌نمیشه الف ب ج د شو حفظ کردم تازه

اگر اینطوره که شما میگین نفر اول باید همرو ۱۰۰ بزنه😐... ولی اگر حفظ کرده طرف واقعا دمش گرم اون همه ...

نگهبان يكي از حوزه ها تو شيراز هم گفته كه لو رفته 🤐🤐🤐 البته وقتي ميگن ٤ صبح دست بچه ها بوده إمكانش هست كه واقعا لو رفته باشه ولي اگر لو رفته واقعا ظلم هست يكي يكسال ميخونه يكي عشقي ميخونه بعد دومي قبول بشه چون سوال ها رو داشته؟؟؟

چیزی به اسم استاد طراح و قرنطینه وجود نداره

در واقع سوالات کنکور از بانک سوالات آورده میشه که طراح مشخصی نداره فقط تدوین کننده داره که سپاهی ان 

برای چیزهای مصرف شدنی غصه نمی خورم!