2777
2789
عنوان

کنکور و تقلب؟؟؟؟؟مگه داریم؟؟؟؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 18806 بازدید | 85 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یکی دوسالیه خیلی تقلب تو کنکور می شه  همونطور که همه چی از فروپاشیده برگزاری کنکور هم دیگه از هم پاشیده 

تو فقط زمانی می توانی درست بیندیشی که من منطق تو را با اندیشه ی نادرستی تحریک کنم و من فقط زمانی می توانم عقاید سخیفم را اصلاح کنم که تو اجازه ی سخن گفتن داشته باشی. 
عزیزم من خودم یکی از رابط های کنکور بودم اصلا چنین چیزی امکان نداره

گلی خانم به راحتی تمام امکان داره قرار نیست من و شما حتما متوجه بشیم

تو فقط زمانی می توانی درست بیندیشی که من منطق تو را با اندیشه ی نادرستی تحریک کنم و من فقط زمانی می توانم عقاید سخیفم را اصلاح کنم که تو اجازه ی سخن گفتن داشته باشی. 

امکان نداره

بعد مگه مراقب های کنکور جواب هارو بلدن که به بچه ها برسونن؟

کنکور رقابته سر سرنوشت اینده ، هیچ بچه ای نمیاد به رقیبش تقلب برسونه

در ضمن این تقلب بازیا واسه بچه تنبلاست که اخرشم حتی با تقلب چیزی قبول نمیشن

کسی که درس خونده باشه انقدر وقت رو غنیمت میدونه تمام وقتشو میزاره برای حل کردن سوالا ،تازه ممکنه وقت کم بیاره

امکان نداره بعد مگه مراقب های کنکور جواب هارو بلدن که به بچه ها برسونن؟ کنکور رقابته سر سرنوشت ...

بعدم انقد وقت کمه سوالا پیچ تو پیچه کسی سر بالانمیکنه ک بخواد ب بغلیش نگاه کنه من شنیدم حتی شماره سوالات با بغل دستیت یکی نیس اصا نمیشه تقلب کرد

عزیزم یه حلوا نیکشهری دارین چقدر خوشمزس...دستور پختش میدونی؟؟؟

خخ نمیدونم. خودمم دنبالشم ب هیچکی نمیدن دستورشو میگن محرمانس مثلن خخخ

صَد سال سَفَر کَردَم. 😍 عاشِک نَشُدَم . 😇 یه باره تَرا دیدم دیوانَه شدم   😢    بی تَرا ساهَتی ✨.  ساهَتی دل نَبی راحَت💫.  نیست منی لونتا 😢لونتا کَندَگِ حاجت.  کَندَگ حاجت ✨❤️ دل تَرا داته داتَه بَندر آزاتا 😢✨ تو بلِه دلبر.  دلبر نَههِ مَنی یاتا😢😪⚡️❤️
شما هم کنکوری بودی امسال؟؟؟؟

عاره 

خخ

صَد سال سَفَر کَردَم. 😍 عاشِک نَشُدَم . 😇 یه باره تَرا دیدم دیوانَه شدم   😢    بی تَرا ساهَتی ✨.  ساهَتی دل نَبی راحَت💫.  نیست منی لونتا 😢لونتا کَندَگِ حاجت.  کَندَگ حاجت ✨❤️ دل تَرا داته داتَه بَندر آزاتا 😢✨ تو بلِه دلبر.  دلبر نَههِ مَنی یاتا😢😪⚡️❤️