شکوفه67 مدیر استارتر عضویت: 1397/01/20 تعداد پست: 1114 عنوان ترشح چرب و سفید نشانه عفونته؟ 13434 بازدید | 16 پست من ترشح سفید رنگ و چرب دارم همیشه قسمت بیرونی واژانم چرب هرچقدرم میشورم بازم هست. نشانه چیه؟ عفونته یا واسه همه همینه؟ مرسی که اومدی تو دلم پسر مامان.خدا حفظت کنه ایشالله 1397/04/09 | 15:36 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
مامان_طاها۷۵ عضویت: 1396/10/22 تعداد پست: 8496 پنیری 🤔تیکه تیکه خارش شوزش بو به هرکس که می نگرم در شکایت است ،درحیرتم که لذت دنیا به کام کیست
مهسای_ناز عضویت: 1397/04/06 تعداد پست: 1318 یه پیشنهاد داریم برای مامانا. پکیجهای تقویت خلاقیت ما رو برای بچه هاتون تهیه کنین. خیلی خوبه برای بچه ها بین 3-12 سالگی. کلی ذهن و نوآوریشونو تقویت میکنه. اگه خواستید، پیام بدین تا کاتالوگ نمونه فعالیت ها را براتون بفرستم؛ خودتون میتونید ببینید. به نام خدای مهربان*الهم صل علی محمد و آل محمد*
شکوفه67 مدیر استارتر عضویت: 1397/01/20 تعداد پست: 1114 پنیری 🤔تیکه تیکه خارش شوزش بو نه خارش سوزش ندارم بدبو هم نیست مرسی که اومدی تو دلم پسر مامان.خدا حفظت کنه ایشالله
shabnam60 عضویت: 1396/03/20 تعداد پست: 11932 عزيزم غددي هست كه چربي و آب ترشح ميكنن كه ناحيه تناسلي خشك نباشه و عفونت نگيره اگر جز اينا علايم ديگه ايي نداري طبيعيه حساس نشو اينقدر هم نشور خودت رو خانمهاي گل 🌹مامانهاي زيبا 👸👰🏼📌بنده كارشناس مامايي📌عضو سازمان نظام پزشكي كشور📌داراي گواهينامه زايمان فيزيولوژيك
شکوفه67 مدیر استارتر عضویت: 1397/01/20 تعداد پست: 1114 چرب منظورت خیسه😐 نه منظورم همون چرب. مثل کرم دست همونجوری سفید و چرب مرسی که اومدی تو دلم پسر مامان.خدا حفظت کنه ایشالله
کیک_کشمشی عضویت: 1397/04/02 تعداد پست: 10162 نه منظورم همون چرب. مثل کرم دست همونجوری سفید و چرب فک نکنم عفونت باشه تو یه روزایی از تخمک گزاری اینجوری میشه واژن طبیعیه
شکوفه67 مدیر استارتر عضویت: 1397/01/20 تعداد پست: 1114 عزیزم همیشه این طوری هستی یا زمان تخمک گزاری. نمیدونم زمان تخمک گذاریم کی هست. ولی معمولن ینجوریم مرسی که اومدی تو دلم پسر مامان.خدا حفظت کنه ایشالله
باران_عشق عضویت: 1394/03/14 تعداد پست: 16267 نمیدونم زمان تخمک گذاریم کی هست. ولی معمولن ینجوریم اكثرا اينطوري ان ﺗﻪ ﺍﺗﻮﺑﻮﺱ ﺁﻥ ﺻﻨﺪﻟﯽ ﺁﺧﺮ .... ﮐﻨﺎﺭ ﺷﯿﺸﻪ ... ﺑﻬﺘﺮﯾﻦ ﺟﺎﯼ ﺩﻧﯿﺎﺳﺖ ﺑﺮﺍﯼ ﺁﻧﮑﻪ ﻣﭽﺎﻟﻪ ﺷﻮﯼ ﺩﺭ ﺧﻮﺩﺕ !!! ﺧﻮﺩﺕ ﺭﺍ ﺑﻐﻞ ﮐﻨﯽ ... ﺳﺮﺕ ﺭﺍ ﺑﭽﺴﺒﺎﻧﯽ ﺑﻪ ﺷﯿﺸﻪ ﻭ ﺯﻝ ﺑﺰﻧﯽ ﺑﻪ ﯾﮏ ﺟﺎﯼ ﺩﻭﺭ ....... ﻭ ﻓﮑﺮ ﮐﻨﯽ ﺑﻪ ﻫﻤﻪ ﭼﯿﺰ !! ﺑﻪ ﭼﯿﺰﻫﺎﯾﯽ ﮐﻪ ﺩﻭﺳﺖ ﺩﺍﺭﯼ ﻭ ﺩﻭﺳﺖ ﻧﺪﺍﺭﯼ ...! ﺑﻪ ﺩﻟﺨﻮﺭﯼ ﻫﺎﯾﺖ ... ﺑﻪ ﺩﻟﺨﻮﺷﯽ ﻫﺎﯾﺖ ... ﺑﻪ ﺍﻧﺴﺎﻧﻬﺎﯾﯽ ﮐﻪ ﺩﺭ ﺯﻧﺪﮔﯽ ﺍﺕ ﺑﻮﺩﻧﺪ ﻭ ﻫﺴﺘﻨﺪ ... ﻓﮑﺮ ﮐﻨﯽ ﺑﻪ ﺧﺎﻃﺮﺍتت ﻭ ﮔﺎﻫﯽ ﭼﺸﻤﻬﺎﯾﺖ ﺧﯿﺲ ﺷﻮﺩ، ﺍﺯﺣﻀﻮﺭ ﭘﺮ ﺭﻧﮓ ؛ ﯾﮏ ﺧﯿﺎﻝ .... ﯾﮏ ﺁﺭﺯﻭ .... ﯾﮏ ﺧﺎﻃﺮﻩ ..... ﯾﮏ ﺩﻭﺳﺖ ... ﻭ ﯾﺎﺩﺕ ﺑﺮﻭﺩ ﻣﻘﺼﺪﺕ ﮐﺠﺎﺳﺖ !! ؟؟ ﺍﺻﻼ ﯾﺎﺩﺕ ﺑﺮﻭﺩ ﻣﻘﺼﺪﯼ ﺩﺍﺭﯼ !! ﻭ ﺩﻟﺖ ﺑﺨﻮﺍﻫﺪ ﮐﻪ ﺩﻧﯿﺎ ﺑﻪ ﺍﻧﺪﺍﺯﮤ ﻫﻤﯿﻦ ﮔﻮﺷﻪ ﺍﺗﻮﺑﻮﺱ ﮐﻮﭼﮏ ﺷﻮﺩ ... ﺩﻧﺞ ﻭ ﺗﻨﻬﺎ ... ﻭ ﺁﻩ ﺑﮑﺸﯽ ﺍﺯ ﯾﺎﺩﺁﻭﺭﯼِ ﺣﻤﺎﻗﺖ ﻫﺎﻳﺖ ، ﺍﺷﺘﺒﺎﻩ ﻫﺎﯾﺖ ... ﺣﺮﻑ ﻫﺎﯾﯽ ﮐﻪ ﺑﺎﯾﺪ ﻣﯿﺰﺩﯼ ... ﮐﺎﺭﻫﺎﯾﯽ ﮐﻪ ﺑﺎﯾﺪ ﻣﯿﮑﺮﺩﯼ ... ﺷﯿﺸﻪ ﺑﺨﺎﺭ ﺑﮕﯿﺮﺩ ﻭ ﺑﺎ ﺍﻧﮕﺸﺖ ﺑﻨﻮﯾﺴﯽ : " ﺍﻯ ﻛﺎﺵ "
malakeyakh عضویت: 1397/02/11 تعداد پست: 6340 نه منظورم همون چرب. مثل کرم دست همونجوری سفید و چرب منم همینطورم فکر کنم عادی باشع ♥️shiraz♥️