2777
2789
عنوان

اسم عطر خوب با ماندگاری

1095 بازدید | 17 پست

سلام میشه اسم چندتا عطر خوش بو زنانه و مردانه رو بهم بگید ؟؟فقط خواهشا نیاید بگید فلان اسم با فلان قیمت گرون .عطر های معمولی .ممنون میشم کمکم کنید 

من آن گلبرگ مغرورم که میمیرم ز بی آبی ولی با خفت و خاری پی شبنم نمیگردم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اخه گرون منظورتون تا چه حده؟

طومار طولاني انتظارم به اميد خودت يارب. سوال دندانپزشکی داشتید اینجا بپرسید https://www.ninisite.com/discussion/topic/3804499/%d8%b3%d9%88%d8%a7%d9%84-%d8%af%d9%86%d8%af%d9%88%d9%86%d9%be%d8%b2%d8%b4%da%a9%db%8c?page=2
اخه گرون منظورتون تا چه حده؟

خب برای حقوق ماهی ۱و ۲۰۰واقعا خرید عطر ادکلن گرون سخته خب .مثلا یکی از دوستام یکیو معرفی کرد اسمشو یادم نیس اما میگفت ۳۰۰تومن داده اوووف

عطری که موندگاری داشته باشه گرونه ولی اگه قیمت متوسط میخوای لالیک آمیتیس گزینه خوبیه خیییلیم موندگار ...

آره شنیدم خوبه 

اومدم همینو بگم😐😆

خودم اوری وان استفاده میکنم خیلی خوبه ماندگاریش خیلی خوبه یه سری خریدم از دستم افتاد شکست تا چند وقت خونه بو عطر میداد 

خودم اوری وان استفاده میکنم خیلی خوبه ماندگاریش خیلی خوبه یه سری خریدم از دستم افتاد شکست تا چند وقت ...

کاش میکشیدی رو لباس بو عطر میگرفت،قیمتش چقدره؟

ما زنده به آنیم که آرام نگیریم؛موجیم که آسودگی ما عدم ماست
کاش میکشیدی رو لباس بو عطر میگرفت،قیمتش چقدره؟

لباسم کشیدم البته بابام بیشتر لباساشو انداخت خخخ اما پوش پیچیده بود همه جا ‌.من یه شیشه کوچیک خریدم ۴۰تومن ولی بزرگش پلمب شده با کاورش ۷۰تومنه البته من حرف از ۶ما پیش اینا میزنم .بزار عکسشو بگیرم میفرستم