2777
2789
عنوان

شوهرممم خیلی سرد شده باهام

| مشاهده متن کامل بحث + 578 بازدید | 53 پست
اخه میدونید همش میگه من مردم هر چی من بگم باید همون بشه یا مثلا تو حق نداری به من بگی مجردی نرو چون ...

اصلا زورت نیاد 

افسار زندگی خواه ناخواه به دست زن خونه میفته

البته زنی که محکم باشه مهربون باشه

تا دو سه ماه هر چی خواست اعصابت رو خورد کنه با رفتار خوب شرمنده آش کن خودش برمیگرده

فقط یادت باشه خسته نشی‌از مهربونی کردن

شما الان یک زنی خیلی جایگاهت بزرگه پیش همه و اول از همه خدا

دعا کن خدا کمکت کنه انشالله

میشه یه صلوات برای تو دلیم بفرستی ممنون❤️❤️❤️بجای آنکه بی صبرانه در انتظار نه ماه بارداری بمانی ، هر لحظه از این دوران را ببلع ! چرا که شانس این را داشته ای که بهترین موجود جهان را در وجودت پرورش دهی و معجزه خداوند را به نمایش گذاری...❤️❤️❤️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بله در این حد. ایشون گفتن من هی قهر میکنم. شش ماهه قهره. فکر کن. زندگی بهذکجا بند باشه آخه

عزیزم درسته ، خیلی ها تجربه ندارن تجربشون کمه

باید روشنشون کرد

میشه یه صلوات برای تو دلیم بفرستی ممنون❤️❤️❤️بجای آنکه بی صبرانه در انتظار نه ماه بارداری بمانی ، هر لحظه از این دوران را ببلع ! چرا که شانس این را داشته ای که بهترین موجود جهان را در وجودت پرورش دهی و معجزه خداوند را به نمایش گذاری...❤️❤️❤️
حرفاتون به دلم میشینه لطفا چند تا مثال بزنید که بهش جطور محبت کنم اخه من راستش نمیدونم 

مثلا وقتی میگه من مرد خونه هستم جوابش رو نده سکوت کن براش قیافه نگیر‌ که فکر کنه برات مهمه کی نفر اول باشه تو خونه بعد کم کم رییس بازی از سرش میفته

یا مثلا وقتی میگه من تنهایی اشکال نداره برم بهش بگو نمیتونی دیگه متاهل شدی باید با هم بریم پس من با کی برم بیرون (در همین حد با حالت دعوا بهشت نگو منطقی بهش بگو) اگر تنها رفت دلخور شو باهاش صحبت نکن( نه اینکه براش اخم کنی اونطوری دوباره تکرار میکنه) باهاش صحبت نکن ک بفهمه اشتباه کرده دیگه تنها نمیره عذاب وجدان میگیره

اول اینها رو درست کن بعد کم کم برمیگرده ب روزهایی ک خیلیییی از حد دوستت داشت

مرحله بعدی درست کردن رفتارش با دیگرانه  اگه دیدی به اطرافیانش زیادی محبت میکنه بهش با نرمی بگو توجیهش کن و چون دیگه خیلی دوستت داره به حرفت گوش میده

عزیزم همه چیز رو نمیشه با هم درست کرد 

سعی کن اول دلش رو بدست بیاری 

مرحله به مرحله اونوقت میبینی ضمام کارا به دست خودت افتاده

بعضی وقتا باهام خییلی خوب میشه بعضی وقتا هم خیلی بد    

عزیزم طبیعیه

کم کم زندگیتون شکل میگیره

شما به عنوان یک زن میتونی همه چیز رو درست کنی