2777
2789
عنوان

شوهرممم خیلی سرد شده باهام

| مشاهده متن کامل بحث + 578 بازدید | 53 پست

دوستم یه جوری گفتی داغ دل خودم تازه شد. خلا عاطفیرفتی اول خودت برو مشاوره رفتارات رو درست کن بعد با رفتار جدیدت به زندگی برگرد . انتظار نداشته باش همون اول جواب بگیری چون مردا یکم طول میکشه مخشون رفتارای جدید رو تجزیه تحلیل کنه . شاید شش ماه طول بکشه متوجه تغییر رفتارت بشه فقط خسته نشو و ادامه بده تا باورش شه عوض شدی بعد اونم عوض میشه ایشاله . تو این مدت اصلا مشاورت رو ترک نکن 

هیچ  

خووووووب

اول زندگیه، ما هم اوایل خوب و بد بودیم با هم

طبیعیه..

بزار بگذره زندگیت درست میشه مطمئن باشد

صبور باش. مردها زن صبور رو دوست دارن و رامش میشن.بهش عشق بده براش قیافه نگیر 

اشتباهی هم میکنه ندید بگیر که تو ذهنش بزرگ بشی اونوقت خودت میبینی همه چیز درست میشه

از الان ک اول زندگیه بد نباش باهاش قیافه نگیر گناه داره

میشه یه صلوات برای تو دلیم بفرستی ممنون❤️❤️❤️بجای آنکه بی صبرانه در انتظار نه ماه بارداری بمانی ، هر لحظه از این دوران را ببلع ! چرا که شانس این را داشته ای که بهترین موجود جهان را در وجودت پرورش دهی و معجزه خداوند را به نمایش گذاری...❤️❤️❤️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اون خیلی اهل بگو بخنده ولی من نیستم نه که بد عنق باشم ولی مثل اون نیستم اوایل خییییلی دوسم داشت ولی ...

صبور باش برمیگردید به روزهای اول 

طول نمیکشه عزیزم

میشه یه صلوات برای تو دلیم بفرستی ممنون❤️❤️❤️بجای آنکه بی صبرانه در انتظار نه ماه بارداری بمانی ، هر لحظه از این دوران را ببلع ! چرا که شانس این را داشته ای که بهترین موجود جهان را در وجودت پرورش دهی و معجزه خداوند را به نمایش گذاری...❤️❤️❤️
عزیزم نظرت محترم هستش اما به نظرم قهر یک وقتایی جواب میده(قهر طولانی نه البته،همین ک نشون بدی‌دلخوری ...

بله در این حد. ایشون گفتن من هی قهر میکنم. شش ماهه قهره. فکر کن. زندگی بهذکجا بند باشه آخه

خدا جونم درست زمانی که فکرشو نمیکردم معجزه تو بهم نشون دادی. عاشقتم خالق مهربونم❤️❤️❤️❤️❤️
بی نهایت به خودم میرسم خیلی خوشگلم و از اون سرترم فقط زود رنجم و براش قیافه میگیرم متاسفانه دست خودم ...

پس خودت هم داری اعتراف میکنی قیافه گرفتن زیاد براش باعث رنج اون شده شاید به همین خاطر سردشده که کمتر قیافه بگیری وقهر کنی

خیلی احساساتی هستم وقتی باهام خوبه من خیلی مهربون میشم بگو بخند میکنم ولی مشکل اینه اون عوض شده اخلا ...

عزیزم زندگیای الان سخت شده..مردها یک حامی میخوان که وقتی خسته میشن سنگ صبورشون باشه اگه کسی براشون قیافه بگیره میخوان باهاش لج کنن

باهاش مهربونی کن موفق باشی🌹

سعی میکنم دیگه این این کارو نکنم عزیزم

آفرین

درسته زیبایی از زیباییت‌با لبخند قشنگ بهش زدن استفاده کن

بزار مهربونی و لبخندهای رو یادش بمونه و هر وقت خواست لج کنه نتونه

مشکلت مشکل نیست و حل شدنیه خداروشکر 

آفرین درسته زیبایی از زیباییت‌با لبخند قشنگ بهش زدن استفاده کن بزار مهربونی و لبخندهای رو یادش بمو ...

حرفاتون به دلم میشینه لطفا چند تا مثال بزنید که بهش جطور محبت کنم اخه من راستش نمیدونم