2777
2789

بچه ی دوستم اینجوریه میبره تو پارک بهش غذا میده 

برای شادی روح مامانم صلوات میفرستین🥺🥺 فرستادین بگین منم برای حاجتتون بفرستم ❤️ هرکسی دلمو میشکنه شکایتشو پیش تو میارم خدا شکایت خودتو به کی کنم 😔😔

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بچه ی دوستم اینجوریه میبره تو پارک بهش غذا میده 

وای خدایش سخته پسر من به هیچ صراطی مستقیم نیس موندم همشم بخاطر این غذا نخوردن مریض میشه کلافه شدم دیگه

خدا هست و خدا هست و خدا هست☺

عزیزم پسر منم خیلی بد غذاست وکم خوراک سعی میکنم غذاهایی که دوست داره بهش بدم وغذاهایی که خودش با چنگال بتونه بخوره من پسرمو موقع کارتون دیدن حواسش پرت میشه تند تند دهنش میکنم وشربت اشتها بهش بده هر چند میگن موقع غذا خوردن تی وی نبینید ولی چاره ای نیست با بازی هم میتونید غذا بهش بدید 

🧘‍♂️گروه آبی🧘‍♂️وزن شروع ۷۱و۸۰۰💙   وزن فعلی۶۷و۵۰۰ 💙 هدف بعدی۶۵💙  هدف آخر۶۲ ❤ 💙 تاریخ شروع رژیم ۱۴۰۱/۹/۱۵ 🧘‍♂️❣️🧘‍♂️🧘‍♂️  
اینکه اصلا به زور بهش غذا نده اگه نخورد توام مقاومت کن توی فواصل زمانی مثلا یک ساعت دوباره غذا رو ب ...

فقط اون زمانی میخوره ک تا قراره از گرسنگی تلف بشه اونم خیلی کم درد من اینجاس ن ب زور میخوره ن ب میل خودش

خدا هست و خدا هست و خدا هست☺