عزیزم حتما از اول به زور بهش غذا دادید. یه مدت باید ولش کنید بذارید حس گرسنه بودن و نبودن رو درک کنه
نزول نصرت الهی، قواعد و سنتهایی دارد. به میزانی که با سنتهای الهی همراه شوید، نصرت الهی را دریافت میکنید و پیروزی دین خدا به دست شما واقع میشود....اللهم نشکوا الیک فقد نبینا و غیبت ولینا....
حالا دختر من بدغذا هست اما غذاهایی که دوست داره رو خیلی میخوره کم غذا نیست اما بازن بده دست و بالم بسته است کرفس و لوبیا سبز نمیخوره هیچ خورشتی نمیخوره کوکو و کتلت دوست نداره ابگوشت همینطوره ولی جالبه خونه کسی باشه و از همین غذاها باشه زیاد میخوره😥اما تو خونه خودمون لب نمیزنه
پسر من وحشتناااک بود گریه میکردم از دستش الان داره دو سالش میشه یکم بهتر شده ارثی بد غذان!! زینک پلاس بگیر نیم ساعت قبل غذا بهش بده
یبار یه دکتر بهم گفت یه اشتهاآوره منم خریدم ندادم عکس یه سوسماریه که قاشق چنگال دستشه گفت پرتغالیه تو ذهنم همین مونده میگفت اونو بدی درست میشه بچت ولی بچه من هزاران مشکلات داشت الانم درست نمیخوره خیلی کم میخوره گاهی نمیخوره واقعا اذیتم کرده
من بهش زوری غذا میدادم دیگه بزرگ شده بود استفراغ کرد یادم میاد قلبم درد میگره بهش زوری ندیااا یکم صبر کن حواسشو به گوشیت پرت کن کارتون بزار هزار تا کار جدید باید انجام بدی انشالله خدا خودش حفظشون کنه و سالم نگهشون داره من که عاجزم