2777
2789

البالو ولواشک وچیزهایی که ترشه بخوره ی کمی اشتهاش بهتر میشه

🧘‍♂️گروه آبی🧘‍♂️وزن شروع ۷۱و۸۰۰💙   وزن فعلی۶۷و۵۰۰ 💙 هدف بعدی۶۵💙  هدف آخر۶۲ ❤ 💙 تاریخ شروع رژیم ۱۴۰۱/۹/۱۵ 🧘‍♂️❣️🧘‍♂️🧘‍♂️  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

البته پسر منم همینجوریه ی مدت سر تایم مشخص با ترفندهای مختص خودش 😄 غذا بدی دیگه عادت میکنه و  اشتها باز میکنه

مثلا پسرم من یه سرماخوردگی گرفت و آنتی بیوتیک که میخورد به هیچی لب نمیزد من تونستم دریابم در موقع کتاب خوندن براش حواسش پرت میشه و میخوره😅 کم کم خیلی بهتر شد

مامان ماهان جون شاید باورتون نشه ولی پسرم‌ب تنقلاتم علاقه چندانی نداره

پسرخودمم همین طور اصلا یادم نمیاد بریم سوپر مارکت بگه چیزی میخوام ...حتی شکلات هم نمیخوره...بخدا نمیدونم چی کار کنم ..من پسرم شیرخشکی بود بیشتریها میگن به خاطر شیرخشکه که بدغذا شده ...دکتر متخصص بردم میگفت باید از 4ماهگی غذا خورش میکردی ..

مامان ماهان جون شاید باورتون نشه ولی پسرم‌ب تنقلاتم علاقه چندانی نداره

فعالیتشم زیاد کن عزیزم

حتما حتما ببرش برای آزمایش چکاپ خواهر زاده منم اینجوری بود دکتر براش آزمایش کم خونی و انگلی داد 

پسرخودمم همین طور اصلا یادم نمیاد بریم سوپر مارکت بگه چیزی میخوام ...حتی شکلات هم نمیخوره...بخدا نمی ...

ن بابا حرف پسر من ۲ سال شیر خودمو خورده تقی ب توقی میخوره مریض میشه و اینکه بد غذا‌هم هس

خدا هست و خدا هست و خدا هست☺
البته پسر منم همینجوریه ی مدت سر تایم مشخص با ترفندهای مختص خودش 😄 غذا بدی دیگه عادت میکنه و   ...

آره. اینم یکی از روشهاشه.

میشه با پرت کردن حواسش، تا حدودی اونو خوش غذا کرد. با چیزایی که دوست داره.

مثلا کتاب قصه، فعالیت های پرورش خلاقیت، بازیهای فکری و ...

البته باید اولش اینجوری شروع کرد، یواش یواش که خوش غذاتر شد، حجم اون فعالیتها رو هم کم کرد که وابسته نشه و شرطی  

به نام خدای مهربان*الهم صل علی محمد و آل محمد*