2777
2789
عنوان

تو دوراهي موندم كه خيلي عذاب اوره

272 بازدید | 31 پست

منم مثل خيلياي ديگه يسري مشكلاتي باشوهرم دارم كه خب طبيعتا قابل حله ...

مشكل اصلي ما بچس👶🏻

جفتمون عاشق بچه ايم ..حتي برامون مهم نيست دختر باشه يا پسر و توافقم كرديم كه زياد بچه ميخايم...و اينقدر عاشق بچه ايم كه شب تا صبح باهم حرفشو ميزنيم😭 

منم همش تو خيالاتم موهاي دخترمو ميبافم يا به پسرم توپ ميدم تا بازي كنه..😪

ازمايشاي قبل بارداريم رفتم و مشكلي نداشتم....😍

اما يه دلم ميگه بچه نيار بچه بياري كه چي بشه؟!تو اين مملكت پر استرس كه هر روز همه چيز بدتر و بدتر ميشه

ادم نميدونه بچش كه الان ميره دم در چه بلايي سرش ميارن....🤭😨

تو مملكتي كه ايندش معلوم نيست كسي بهش اهميت نميده و هركسي بفكر خودشه...خوشبختي حقش نيست 

زندگي با رفاه حقش نيست...😭😭

همش ميگم تو اين اوضاع بچه بيارم كه چي بشه؟!بدبختش كنم؟!😭

شماها جاي من بودين چيكار ميكردين؟!

ادمهاي اشتباه زندگيت،درست ترين درس هاي زندگي رو بهت ميدن🧐

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بچه میاوردم از وجودش لذت میبردم.

دنیا هم تا بوده همین بوده. همیشه یه سر زندگی به جنگ و ناکامی و استرس گذشته بوده و سر دیگش وصل بوده به ریسمان امید و آرامش.

بچه میاوردم و انسان تربیتش میکردم. شاید بچه ی من بشه یکی مثل دکتر حسابی ها، پروفسور سمیعی ها، دهخداها، میرزاکوچک خان ها و ... و بتونه وضعیت رو برای مردم بهتر از قبل کنه.

واه چ فکرا میکنی ادم با امید زندس....تو اگ میخوای نیار ولی بهت میگن نازاس نمیگن بخاطر اوضاع مملکت... ...

شوهرم ديشب همينو بهم گفت گفت برات حرف درميارن ميگن نازايي 

اما من ميگم اگه تو كشور لعنتي بچه بدبخت بشه نميگه چرا منو بدنيا اوردين؟!

ببين عزيزم اگه شرايط مناسبش رو داري و ميتونين يه زندگي نسبتا شادي برا بچه ات به وجود بيارين اصلا تعلل نكن... حتما بچه بيار تا زندگيتون رنگ بگيره و لذت ببريد كه هرچقد سنتون بگذره اين مسائل سخت تره

سلام عزیزم من الان باردارم ویک گل 

پسردارم ۲.۵هستش

زندگیمون کلی تغییر کرد از وقتی بچه دار شدیم طرز فکر شوهرم اینه که هرکه دندان دهد نان دهد یعنی غصه خرج و مخارجش رو نمیخوریم 

به هر حال شما بچه نیاری اوضاع گل و بلبل میشه؟؟

@rooya_baf طراح و بافنده ی الگوی عروسک های خاص و ژورنالی، تازه کارم رو شروع کردم ولی دست پر اومدم جلو خوشحال میشم پیج اینستام رو دنبال کنید 
دورت بگردم چند سالته؟ و چن ساله ازدواج كردي و شرايط اقتصادي تون؟؟

١٩سالمه

بخدا شوهرم٢٤سالشع دوسال تمام جون كند بطوري كه تمام موهاش سفيد شد 

الان تو كارش رو دست نداره كلي سرمايه داريم اما كو فروش؟!

حدود٢ميليارد  فقط او انبارش جنس هست اما الان ٢٠روزه هيچ فروشي نداشتيم

تا قبلا از اين گروني دلار واقعا وضع مالي عالي داشتيم ولي خب دلار روماهم تاثير گذاشته 

سلام عزیزم من الان باردارم ویک گل  پسردارم ۲.۵هستش زندگیمون کلی تغییر کرد از وقتی بچه دار شدی ...

مشكل من اصلا و ابدا مالي نيست

مشكلم اينم من هرچي درست تربيتش كنم اخرش بچم پاشو ميزاره بيرون از خونه اون موقع چي؟!

تا بوده اوضاع بهتر که نشده بدترم شده همیشه پس چه کاریه خودمونو ازین لذت محروم کنیم؟

خدا باعثو بانيشو لعنت كنه😭😭يكي ديگه گند ميزنه غصه و دردش مالع ما مردمه