2777
2789
عنوان

چطور،میشه با یه پسر،کات کرد

878 بازدید | 35 پست

بچه ها دوستم امشب ازم کمک خواست نمیدونستم چی بگم 

دوستم حدود سه ماهی،هس با یه پسر دوست شده پسره ب هیچ صراطی ازش جدا نمیشه دختره چن بار پیام و حای حضورن گفته من میخوام ازدواج کنم یا بهتره با هم نباشیم اما ای پسره گیر،داده مثلا امشب از،هم خدافظی میکنن فردا پیام میده سلام صبح بخیر،عزیزم😁 دوستمم میترسه ابرو ریزی کنه میخواد ب خوبی تمامش کنه اما ول کن نی بنظرتون چکار کنه پسره هم از،ای زبون بازاس پیاماش من دیدم 

شاید اشتبایی میخاد بفرسه برا اونیکی‌عشقش میفرسه برا این بعدم

خطشو‌بعوضه

۲۴مرداد رسما نامزد شدم💑💍 ۴ماهه نامزدم ❤😍🍓تیکرمم تیکر بارداری نیست😝تیکر عیده😆 دوس دارم عیدو تو فروردین انشالله عقده😩😩😩💒💐👰

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خطشو عوض کنه

جون دوستتم می خاره خوشش میاد و از من به تو‌نصیحت خودت قاطی نکن فردا آستی میکنن تو میشی بده و دو بهم زنه

لبــــانت سیـب ممنوع بهشتی🍎تو زیبایی و دور از هرچه زشتی☀️بــرای بــــردن غــــم از دل من بخند ای دختر اردیــــبــهشتی🌸🌼🌹

بگو یواش یواش فاصله بندازه مثلا دیر جواب بده و ... سرد باهاش برخورد کنه یه مدت خودش سرد میشه 

دمپایی تا دیسین کَلّوزَ😛  آدام آداما بیدفعه دییر 💁 لایک الموندا 😯   
خطشو عوض کنه جون دوستتم می خاره خوشش میاد و از من به تو‌نصیحت خودت قاطی نکن فردا آستی میکنن تو میشی ...

میخواد جدا شه ازش احتمالا ازدواج کنه میترسه پسره ابروش ببره نمیدونه چطور از،شرش خلاص شه

تا وقتی بترسه اون پسره کنار نمیکشه...ترس چیه ....با دست پس میزنه با پا پیش میکشه دوستتون؟!قاطع بگه نمیخوام ادامه بدم

حالا اگه پسر نمیخواست راحت تمومش میکردا یکم قوی باشین و مغرور

میخواد جدا شه ازش احتمالا ازدواج کنه میترسه پسره ابروش ببره نمیدونه چطور از،شرش خلاص شه

عمرا آبروش ببره

پسرای حالا ترسو تر از این حرفان

کگه دوستت گندی زده که می ترسه آبروش بره؟ بهنفعشه خط عوض کنه اگه نکرد جونش می خاره

لبــــانت سیـب ممنوع بهشتی🍎تو زیبایی و دور از هرچه زشتی☀️بــرای بــــردن غــــم از دل من بخند ای دختر اردیــــبــهشتی🌸🌼🌹

اینقد سرد صحبت کنه وبپیچونه تا طرف خسته بشه.مثلا تو تماس تلفنی جوابشو با خب.باشه.که چی.ببینم.نمیشه..اینجوری بده وسط کارم الکی بگه مهمون داریم یا کار دارم نمیتونم صحبت کنم.اگر ترس آبروش نبود راه بهترش خداحافظی سریع وبدون توضیح بود

به قومی گرفتار شده ایم که فکر میکنند خداوند جز آنها کس دیگری را هدایت نکرده است. 😏😉                    ابن سینا