2777
2789
عنوان

چه سنی برای ازدواج خوبه

| مشاهده متن کامل بحث + 418 بازدید | 52 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

الان با اختلاف سنی کم میتونی انوقت با ۳۰یالت هست با مرد ۴۰ تا ۴۵یاله میاد خواستگاریت

خب طرف من حتما باید خودشم پزشک باشه و الا به مشکل میخوریم این کیس ها هم الان نمیان خواستگاری من که

سبز کجا بود بابا جان ! خاکستر شدیم

مهم اینه که از سطح تحصیلات تو مقطع خوبی قرار بگیری و از نظر شغلی درامد خوبی داشته باشی و کاملا مستقل ...

من یه دانشگاه و رشته خوب میخونم .. نمیدونم به نظرم قسمته شاید هم قیافه نمیدونم ..اصلا بلاتکلیفم

بیا و با مرد عادی ازدواج کن چی میشه

خب وقتی طرح من میفته منطقع محروم دو سه سال. طرف که نمیتونه باهام بیاد ولی وقتی همکار باشیم میندازن یه جا بعدش ازمون رزیدنتی هست که فشار شیفت و ساعت کاری خیلیییی زیاده و مرد شغل دیگه معمولا قبول نمیکنه

دانشگاه هم رفتین

عزیز سن عددی مهم نیست سن عقلی واحساسی مهمه هر وقت تونستی از لحاظ عقلی واحساسی با بدی وخوبی یه نفر دیگه که مامان داره خواهر داره حرف زیاد می زنن بهانه می گیرن کار خوبت تو نظرشون بده کنار بیای همون موقع بهترین سنه  بعضی تو ۱۸ سالگی به اون سن می رسن بعضیا ۲۵ یعضیا ۳۵ خیلیا هم مث خاله من هر گز به اون سن نمی رسن ومجرد می مونن 

اگه دوست داشتی تایپیک عمل لاپراتومی بخون شاید به دردت خورد 😎خدا جونم مرسی یه دختر  ناز ویه پسر جیگر بهم دادی باباشونو نگم دیگه خودت می دونی 😄😄😄😄 😍😍😍لطفا مواظب خانواده چهار نفره ما باش 😍😍😍 😍😍من یک دختر یک همسر  یک مادرهستم   به وجود خودم افتخار می کنم 😋   من یک خانه دارم یک خانه داره شاغل عاشق کارای هنریم کارم بافته بافت عروسک  لباس وشال وکلاه☺ برا سرانجام رسیدن کارم خیلی تلاش کردم 💪کلمه نمی تونم در فرهنگ لغات زندگی من وجود نداره😎 کاری نیست که نتونم انجام بدم من یک زن هستم 😊😊😊😊خدایی سوال کردی جواب می دیم ریپلای نمی کنی یه لایک بکن