دوستم حدود سه ماهی،هس با یه پسر دوست شده پسره ب هیچ صراطی ازش جدا نمیشه دختره چن بار پیام و حای حضورن گفته من میخوام ازدواج کنم یا بهتره با هم نباشیم اما ای پسره گیر،داده مثلا امشب از،هم خدافظی میکنن فردا پیام میده سلام صبح بخیر،عزیزم😁 دوستمم میترسه ابرو ریزی کنه میخواد ب خوبی تمامش کنه اما ول کن نی بنظرتون چکار کنه پسره هم از،ای زبون بازاس پیاماش من دیدم
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
عمرا آبروش ببره پسرای حالا ترسو تر از این حرفان کگه دوستت گندی زده که می ترسه آبروش بره؟ بهنفعشه خ ...
میدونم رابطه صمیمی باهاش داشته 😜اما یجوریه پسره اصلا انگار صد ساله با اینه خودم خودندم پیامش رو نوشته بیا از،هم جدا شیم من نمیخوامت ..بعد پسره ایقدر قربون صدقش رفته هر کی باشه کم میاره بخدا خخ
اما من دختر خالم همینطوری بود دوست پسرش شبانه روز دنبالش بود شبانه روز اگه دختر خالم قهر میکرد پسره میومد دم خونشون البته کاری نمیکرد فقط میومد منتظرش وامیستاد یعنی عینه سایه دنبال دختر خالم بود بعدشم اومد خاستگاریش هر جور هم که بود دختر خالمو گرفت ...
اما من دختر خالم همینطوری بود دوست پسرش شبانه روز دنبالش بود شبانه روز اگه دختر خالم قهر میکرد ...
اینم همیجوره من یبار تو جمعشون بودم دوستم قلیون نمیکشه بعد دوستای پسره با دوس دختراشون بودن ..این یجور با افتخار میگفت سمانه اصلا قلیون نمیکشه انگار تعریف زنش میداد کلا فازش زن و شوهریه