2777
2789
عنوان

چطور،میشه با یه پسر،کات کرد

| مشاهده متن کامل بحث + 878 بازدید | 35 پست
بگو یواش یواش فاصله بندازه مثلا دیر جواب بده و ... سرد باهاش برخورد کنه یه مدت خودش سرد میشه 

اینو گفتم میگه چن بار ک رنگ میزنه ج میدم اس،میده الان در خونتونم بیا پایین😱

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اینو گفتم میگه چن بار ک رنگ میزنه ج میدم اس،میده الان در خونتونم بیا پایین😱

بگو بگه یا بیا خواستگاریم یا تموم من نمیتونم دیه اگه منو میخوای بیا خونمون 

دمپایی تا دیسین کَلّوزَ😛  آدام آداما بیدفعه دییر 💁 لایک الموندا 😯   

بهش بگو اصلا اصلا اصلا نه جواب زنگ بده نه جوابه پیام..از تهدیداشو دره خونه اومدناشم نترسه حواسش به ایفونه خونه باشه پسره هبچ قلتی نمیکنه اگه دوستت با مادرش راحته به مادرش بگه دوتایی حلش کنن اگه نه تنهایی و با شجاعت...و اصلا اصلا اصلا جواب هیچیشو نده انقدر زنگ میرنه پیام میده خسته میشه بالاخره

عمرا آبروش ببره پسرای حالا ترسو تر از این حرفان کگه دوستت گندی زده که می ترسه آبروش بره؟ بهنفعشه خ ...

میدونم رابطه صمیمی باهاش داشته 😜اما یجوریه پسره اصلا انگار صد ساله با اینه خودم خودندم پیامش رو نوشته بیا از،هم جدا شیم من نمیخوامت ..بعد پسره ایقدر قربون صدقش رفته هر کی باشه کم میاره بخدا خخ

اما من دختر خالم همینطوری بود دوست پسرش شبانه  روز دنبالش بود شبانه روز اگه دختر خالم قهر میکرد پسره میومد دم خونشون البته کاری نمیکرد فقط میومد منتظرش وامیستاد یعنی عینه سایه دنبال دختر خالم بود بعدشم اومد خاستگاریش هر جور هم که بود دختر خالمو گرفت ...

بگو بگه یا بیا خواستگاریم یا تموم من نمیتونم دیه اگه منو میخوای بیا خونمون 

اینم گفته ..پسره گفته تا سال اینده بدهیام تمام میشه میام خاستگاریت 

اخه اینجور ک دوستمم میگه طرف یجوریه رفیق بازه مرد زندگی نی

اما من دختر خالم همینطوری بود دوست پسرش شبانه  روز دنبالش بود شبانه روز اگه دختر خالم قهر میکرد ...

اینم همیجوره من یبار تو جمعشون بودم دوستم قلیون نمیکشه بعد دوستای پسره با دوس دختراشون بودن ..این یجور با افتخار میگفت سمانه اصلا قلیون نمیکشه انگار تعریف زنش میداد کلا فازش زن و شوهریه