2777
2789
عنوان

پروژسترون

212 بازدید | 16 پست

سلام.من چهارم اردیبهشت ماه روز پنجم پریودیم بود رفتم پیش ماما که اقدام کنم برای بارداری ایشون بمن قرص ویتامین دادن و مفنامیک اسید دادن و پرژسترون که گفتن از نهم بخور نهم خوردم و ولی چون جابجا خوردم دوباره بیست و چهارم اردیبهشت پریود شدم تا یازده روز  پریود بودم سوم خرداد پاک شدم هشتم خرداد دوباره بهم پرژسترون داد گفت سی ام باید پریود بشی و سی خرداد شدم.پنجم تیر که پاک شدم دوباره برام پرژسترون نوشت شش بسته که شامل ۶۰عدد روزی سه تا هر هشت ساعتی میخورم بیست و پنجم تموم میشه و اگر مثل ماه قبل دو روز بعد از قطع کردن پریود بشم ۲۷ پریود میشم اینجوری که پریودیم منظم نشده؟

هرآنچه را برای خود میپسندی برای دیگران بپسند.

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

پریود منظم اینطوری نیست که دقیییییق مثلا هر ماه سی ام پریود بشی

میدونم .ماه پیش دقیق همون روزی که گفت پریود شدم یعنی دقیقا از هشتم بهم قرص و داد خوردم سی ام پریود شدم .این ماه دقیقا از پنجم که پاک شدم شروع کردم خوردم حساب که میکنم میبینم اگه مثل ماه قبل قرصا تموم بشه باید بعد دو روز پریود بشم اما قرصا ۲۵ تموم میشه دو روز بعدش میشه ۲۷ نه ۳۰

یه چیز دیگم که هست خوندم که روز دوازدهم قاعدگی باید شروع به خوردن پرژسترون کرد اونم شبی دوتا ولی من از روز بعد پاک شدنم خوردم روزی سه تا هشت ساعتی