سلام دوستان.من همسرم رو بخاطر ایمان واخلاق خوبش انتخاب کردمـ.چون پدرم پولداره پول برام مهم نبود.اوایل همسرم خوب بود.بعد زندگی فشار آوردبهش ساعت کارش زیاد بود میومد از سرکار خسته میخوابید در طول روزم نمازشونمیخوند.یعنی گاهی اوقات میخوند گاهی نه.ماه رمضون همه نمازو روزه هاش سرجاش بود.بعد ماه رمضون باز بی نمازیاش شروع شده.ماه رمضون خییییییلییییی خوش اخلاق ومهربون بود ولی قبل وبعدش انقدر بد،دهن شده وبه همه چی فحش،وگیر میده خسته م کرده.نمیدونم چیکار کنم که نماز خون وخوش اخلاق بشه.میدونم خسته وتو فشاره ولی منم هم کم میارم😔کسایی که مشکل منو داشتن ودارن تجربیاتشونو بگن لطفا
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
من هر کیو نگفتم عزیزم.همسرم وقتی نمازو قرآن میخونه خیلی آرومه.الان میدونم بخاطر اوضاع نابسامون مملک ...
من حالا به این چیزا اعتقاد ندارم ولی به عنوان یه دوس یا خواهر میگم سعی کن بهش فشار نیاری مطمئن باش تو فشاره طبیعت هر آدمیه هر چی گیر بدی بدتر میکنه حالا میخواد هر موضوعی باشه بزار تو حاله خودش باشه تا بتونه بر گرده به اون چیزی که میخوای
واتی خیای بده.همسر منم گاهی اوقات کفر میگه میگم چرا انقدر به چیزی که ازته دلت اعتقاد نداری از روی عص ...
بعضی وقتها منم درک بعضی مسائل دینی برام سخته حداقلش اگه نتونم درک کنم احتیاط و شرط عقل میدونم و کفر نمیگم و به نظر اطرافیانم احترام میذارم اون راست راست راه میره نظر خودشو میگه حتی پدرش هم باهاش حرفش میشه
منم تنبلی میکنم ی راهکاربدین باراده شم بخونم چن سال درگیر خ و د ر ض ا ی ی بودم و وکاملا تارک نمازشد ...
دوست عزیز خیلی بده درآینده وحتی حال مشکلات زیادی رو برات پیش میاره.سعی کن۲۱روز سمت این گناه وچیزهای تحریک کننده نری واین ۲۱روزو تمدید کن .به اماکن مذهبی بیشتر برو .انشاءالله ترکش میکنی