2777
2789
عنوان

همسرم نماز نمیخونه چیکار کنم؟

| مشاهده متن کامل بحث + 6624 بازدید | 36 پست

آخه کسی نمیتونه کاری کنه!

ایشون آدم عاقل و بالغه 

دارای اختیار و اراده هستن کسی نمیتونه به ایشون یا هرکسی دیکته کنه که نماز بخونه یا کاری دیگه انجام بده یا نده 

من فکر کنم این حالتشون موقتی باشه دوباره میخونن

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من هر کیو نگفتم عزیزم.همسرم وقتی نمازو قرآن میخونه خیلی آرومه.الان میدونم بخاطر اوضاع نابسامون مملک ...

خودش برمیگرده نگران نباش انسان کبوتر جلد هست برمیگرده سمت پروردگارش

نگران نباش

منم تنبلی میکنم ی راهکاربدین باراده شم بخونم چن سال درگیر خ و د ر ض ا ی ی بودم و وکاملا تارک نمازشد ...

عزیزم خیلی خوبه که ترک کردی

این خودش یه قدم بزرگه

با افراد معتقد بگرد

تو جلسات مذهبی شرکت کن

حتما کارساز میشه

کلی هم برکت میاد تو زندگیت

حالا باز برا شما نماز نمیخونه شوهر من مثلا سید هم هستن به امام رضا میرسن با وجود اینکه دل خیلی پاکی ...

واتی خیای بده.همسر منم گاهی اوقات کفر میگه میگم چرا انقدر به چیزی که ازته دلت اعتقاد نداری از روی عصبانیت پافشاری میکنی؟خودتم میدونی داری چرت وپرت میگی.ولی کو گوش شنوا.خدا همه مونو براه راست هدایت کنه

من هر کیو نگفتم عزیزم.همسرم وقتی نمازو قرآن میخونه خیلی آرومه.الان میدونم بخاطر اوضاع نابسامون مملک ...

من حالا به این چیزا اعتقاد ندارم ولی به عنوان یه دوس یا خواهر میگم سعی کن بهش فشار نیاری مطمئن باش تو فشاره طبیعت هر آدمیه هر چی گیر بدی بدتر میکنه حالا میخواد هر موضوعی باشه بزار تو حاله خودش باشه تا بتونه بر گرده به اون چیزی که میخوای 

خودشناسی DNA plus
واتی خیای بده.همسر منم گاهی اوقات کفر میگه میگم چرا انقدر به چیزی که ازته دلت اعتقاد نداری از روی عص ...

بعضی وقتها منم درک بعضی مسائل دینی برام سخته حداقلش اگه نتونم درک کنم احتیاط و شرط عقل میدونم و کفر نمیگم و به نظر اطرافیانم احترام میذارم اون راست راست راه میره نظر خودشو میگه حتی پدرش هم باهاش حرفش میشه 

🎀خدا جونم وقتشه دلم شاد شه 🎀
منم تنبلی میکنم ی راهکاربدین باراده شم بخونم چن سال درگیر خ و د ر ض ا ی ی بودم و وکاملا تارک نمازشد ...

دوست عزیز خیلی بده درآینده وحتی حال مشکلات زیادی رو برات پیش میاره.سعی کن۲۱روز سمت این گناه وچیزهای تحریک کننده نری واین ۲۱روزو تمدید کن .به اماکن مذهبی  بیشتر برو .انشاءالله ترکش میکنی

یه کلیپ از استاد علی اکبر  رافعی پور درباره نماز هست دانلودش کن نشونش بده به نظرم  کار گشا ...

من خیلی کلیپای استادودانلود میکردم براش ولی مشکل اینجاست حوصله سخنرانی نداره.یعنی هیچکسو قبور نداره دیگه....

من خیلی کلیپای استادودانلود میکردم براش ولی مشکل اینجاست حوصله سخنرانی نداره.یعنی هیچکسو قبور نداره ...

حالا اینم دانلود کن هر موقع سر خوش بود بده گوش کنه شاید فرجی شد